Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen osztálykirándulásos...

Milyen osztálykirándulásos részeges sztoriaitok vannak? :D

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok ki mit élt már át az osztálykirándulásain. :D

én most megyek majd az osztályommal,és ez lesz az első komolyabb olyan ivós:D már várom...

előre is köszi hogy meséltek :D

2010. máj. 1. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az osztályfőnök nem tolerálta és mindenkit kivágtak.
2010. máj. 1. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

gimi második,szentendre...ofőnk nagyonszigoru volt (már amikor hagytuk)...paplakban szálltunk meg...külön fiuk és lányok...16évesen...először kiszöktünk inni,utána meg visszamentünk hajnalban részegen...a vége az lett,hogy feljelentettek csendháboritásért,és a 2 napos osztálykirándulásból 1 nap lett..

3.os kirándulás,első nap kicsit megégtünka strandon,igy csak fele csapat ment dorbézolni,persze megint nem engedéllyel...ofő tanulva előző évből,éjfél után létszámellenőrzés...25ből 15-en se voltunk...adott fél órát előkeriteni a többieket...meglettek,részegen...egyik barátnőm zuhany alá tettem ruhástól,ofő észrevette,közölte h hagyjam ott őket,beszélnivalója van a lánnyal...hiába mondtam h de el fog esni,nem értette,elengedtem a lányt,összeesett...utána iratott egy névsort,két oszlop,ittam ,nem ittam,és nevek alá...még érettségi után is előszedte,holott azt igérte,hogy sosem mutatja meg senkinek..

fúú,de utáltuk azt a nőt...

de ha már kajás kategória,egy jótanács: egyél ivás előtt,kevésbé árt meg a pia,és sose vigyél magaddal értékes dolgokat,elhagyod ugyis...

2010. máj. 1. 11:19
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Én már régen voltam diák ,de amikor mi voltunk osztály kiránduláson a pia miatt nagy tragédiával végződött a kirándulás.(Gimnázium 1 osztálya)Egy szállóban voltunk és pár srác olyan részeg volt,hogy úgy döntöttek,hogy este kiszöknek,és lemennek a bányatóhoz fürdeni..Annyira jól érezték magukat,hogy azt se vették észre,hogy az egyik osztálytársuk belefulladt a tóba.Reggel amikor mentünk volna tovább a tanárnő névsorolvasás csinált,és ekkor bökték ki nagy nehezen,hogy hol voltak.

Nagy botrány lett belőle.Azt a pár diákot rögtön kirúgták a suliból,a tanár idegi okokra hivatkozva végleg elhagyta a tanári pályát.(ugyanis a szülők őt hibáztatták,hogy nem figyelt eléggé,hogy a fiúk részegek voltak.)

Az osztályunknak vagyis nekünk nem volt semmi kirándulás,rendezvény,szalagavatóról is el lettünk tiltva,szóval mindentől..Úgy vittük végig a 4 évet,hogy nem volt osztályfőnökünk mert egy tanár sem vállalta..

Gondolhatod hogy telt el a gimnáziumi évünk...

2010. máj. 1. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Elmentünk az osztálykirándulásra, és hánytunk.
2010. máj. 1. 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
az utolsó előtti nagyon durva...
2010. máj. 1. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltam 8-os és a 8-os kirándulás mindig qrva nagy. Hát nekünk is az volt. Egy Veszprém melletti kisebb településen voltunk egy faházas táborban a Bakony közepén, hegyekkel meg erdőkkel körülvéve.

Odafelé a vonaton az ofő meg a kísérőtanár ellenőrizték a táskákat, hogy ne legyen cigi, meg pia. Hát csak 2-3 liter ment át az ellenőrzésen, mert azokat SIÓ meg Hey-Ho dobozokba raktuk de a többit kidobatták velünk, úgyhogy este gyorsan elfogyott. Kellett menni kocsmázni :) Mondjuk jófejek voltak a kocsmában mert adtak rendesen.

Visszafelé meg eltévedtünk az alkohol meg csak folyt, de végül valahogy visszataláltunk a szállóhelyünkre.

Ott viszont a 17 gyerekből talán 1-2 nem ivott. Néhány történet: faházakban voltunk és a házak kb. 1 méterre voltak egymástól. Egyik haverom fogta magát és kihugyozott az ablakon rá a a másik faházra.

Aztán meg 1-2 óra felé lementünk volt egy ilyen közös sütögető, meg focipálya, padok stb., és ide lementünk (persze már nem volt egy józan se). Egyik gyereknél volt petárda és azokat durrogtatta. Persze a 2. petárda után jöttek a tanárok...

17 gyerekből 14-15 holtrészeg volt, én meg 2 haverom amennyire tudtunk elrohantunk a fák közé, megvártuk amíg kiüvölti magát az ofő, meg felzavarta a brigádot. Mi ottmaradtunk és fél óra múlva kezdődött minden elölről (bár nem mentünk ki a házakból)

2010. máj. 1. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
11:37: durva :(
2010. máj. 1. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Osztályfőnökkel ittunk és ő fizetett mindent:D Fél osztály részeg volt, a másik fele egy keveset ivott de volt olyan aki egy kortyot se. Volt aki hányt de semmi komoly nem volt. Utolsó éjszakán nagyon berúgtam, másnap nagyon rosszul voltam, csoda hogy kibírtam a 4-5 órás utazást.
2010. máj. 1. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

á ez télleg durva :(

am nekem sitáboros van. első nap jol bebasz.tunk és hát egyik haverom (fiu) kihugyozott erkélyről meg hülyeségeket csináltunk de am semmi durva nemvolt. aztán utolso nap elmentün kocsmázni és visszafele a szálláshoz én elhagytam a telom az uttest közepén találtam meg reggel auto átment rajta. :D kuka :S tanárok nem jöttek rá h bevoltunkbaszva mer télleg nemvolt semmi durva de cigi miatt kaptunk intőt.

még biztos volt vmi táboros csak nemjut eszembe:D

am ilyen nemtáboros részeges sztorik vannak még pár..... :) 15.5l

2010. máj. 1. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik lány kihányt a teraszról (mert ilyen kis faházikókban voltunk, és volt emelet is) és pont akkor jött a tanár.
2010. máj. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!