Milyen osztálykirándulásos részeges sztoriaitok vannak? :D
kíváncsi vagyok ki mit élt már át az osztálykirándulásain. :D
én most megyek majd az osztályommal,és ez lesz az első komolyabb olyan ivós:D már várom...
előre is köszi hogy meséltek :D
gimi második,szentendre...ofőnk nagyonszigoru volt (már amikor hagytuk)...paplakban szálltunk meg...külön fiuk és lányok...16évesen...először kiszöktünk inni,utána meg visszamentünk hajnalban részegen...a vége az lett,hogy feljelentettek csendháboritásért,és a 2 napos osztálykirándulásból 1 nap lett..
3.os kirándulás,első nap kicsit megégtünka strandon,igy csak fele csapat ment dorbézolni,persze megint nem engedéllyel...ofő tanulva előző évből,éjfél után létszámellenőrzés...25ből 15-en se voltunk...adott fél órát előkeriteni a többieket...meglettek,részegen...egyik barátnőm zuhany alá tettem ruhástól,ofő észrevette,közölte h hagyjam ott őket,beszélnivalója van a lánnyal...hiába mondtam h de el fog esni,nem értette,elengedtem a lányt,összeesett...utána iratott egy névsort,két oszlop,ittam ,nem ittam,és nevek alá...még érettségi után is előszedte,holott azt igérte,hogy sosem mutatja meg senkinek..
fúú,de utáltuk azt a nőt...
de ha már kajás kategória,egy jótanács: egyél ivás előtt,kevésbé árt meg a pia,és sose vigyél magaddal értékes dolgokat,elhagyod ugyis...
Én már régen voltam diák ,de amikor mi voltunk osztály kiránduláson a pia miatt nagy tragédiával végződött a kirándulás.(Gimnázium 1 osztálya)Egy szállóban voltunk és pár srác olyan részeg volt,hogy úgy döntöttek,hogy este kiszöknek,és lemennek a bányatóhoz fürdeni..Annyira jól érezték magukat,hogy azt se vették észre,hogy az egyik osztálytársuk belefulladt a tóba.Reggel amikor mentünk volna tovább a tanárnő névsorolvasás csinált,és ekkor bökték ki nagy nehezen,hogy hol voltak.
Nagy botrány lett belőle.Azt a pár diákot rögtön kirúgták a suliból,a tanár idegi okokra hivatkozva végleg elhagyta a tanári pályát.(ugyanis a szülők őt hibáztatták,hogy nem figyelt eléggé,hogy a fiúk részegek voltak.)
Az osztályunknak vagyis nekünk nem volt semmi kirándulás,rendezvény,szalagavatóról is el lettünk tiltva,szóval mindentől..Úgy vittük végig a 4 évet,hogy nem volt osztályfőnökünk mert egy tanár sem vállalta..
Gondolhatod hogy telt el a gimnáziumi évünk...
Tavaly voltam 8-os és a 8-os kirándulás mindig qrva nagy. Hát nekünk is az volt. Egy Veszprém melletti kisebb településen voltunk egy faházas táborban a Bakony közepén, hegyekkel meg erdőkkel körülvéve.
Odafelé a vonaton az ofő meg a kísérőtanár ellenőrizték a táskákat, hogy ne legyen cigi, meg pia. Hát csak 2-3 liter ment át az ellenőrzésen, mert azokat SIÓ meg Hey-Ho dobozokba raktuk de a többit kidobatták velünk, úgyhogy este gyorsan elfogyott. Kellett menni kocsmázni :) Mondjuk jófejek voltak a kocsmában mert adtak rendesen.
Visszafelé meg eltévedtünk az alkohol meg csak folyt, de végül valahogy visszataláltunk a szállóhelyünkre.
Ott viszont a 17 gyerekből talán 1-2 nem ivott. Néhány történet: faházakban voltunk és a házak kb. 1 méterre voltak egymástól. Egyik haverom fogta magát és kihugyozott az ablakon rá a a másik faházra.
Aztán meg 1-2 óra felé lementünk volt egy ilyen közös sütögető, meg focipálya, padok stb., és ide lementünk (persze már nem volt egy józan se). Egyik gyereknél volt petárda és azokat durrogtatta. Persze a 2. petárda után jöttek a tanárok...
17 gyerekből 14-15 holtrészeg volt, én meg 2 haverom amennyire tudtunk elrohantunk a fák közé, megvártuk amíg kiüvölti magát az ofő, meg felzavarta a brigádot. Mi ottmaradtunk és fél óra múlva kezdődött minden elölről (bár nem mentünk ki a házakból)
á ez télleg durva :(
am nekem sitáboros van. első nap jol bebasz.tunk és hát egyik haverom (fiu) kihugyozott erkélyről meg hülyeségeket csináltunk de am semmi durva nemvolt. aztán utolso nap elmentün kocsmázni és visszafele a szálláshoz én elhagytam a telom az uttest közepén találtam meg reggel auto átment rajta. :D kuka :S tanárok nem jöttek rá h bevoltunkbaszva mer télleg nemvolt semmi durva de cigi miatt kaptunk intőt.
még biztos volt vmi táboros csak nemjut eszembe:D
am ilyen nemtáboros részeges sztorik vannak még pár..... :) 15.5l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!