Milyen osztálykirándulásos részeges sztoriaitok vannak? :D
kíváncsi vagyok ki mit élt már át az osztálykirándulásain. :D
én most megyek majd az osztályommal,és ez lesz az első komolyabb olyan ivós:D már várom...
előre is köszi hogy meséltek :D
Én nem rúgtam be egy osztálykirénduláson sem (inni ittam, de annyit sosem...), de ismerősök, haverok produkáltak pár dolgot...
-hóttrészegen egyik erkélyről másikra átmászás (én azon pont nem voltam ott, de örülök is, biztos megőrültem volna a parától)
-forgalmas főúton kukába hányás
-egyik srác részegen beesett az ágyba, benyitott a szobába ofő, és örült, hogy a fiúk már alszanak :D
-ez is jó sztori, egy bnőm mesélte... osztáylkirándulás vhol vidéken koliban, két tnő elfog két azért nem egészen szomjas srácot... kérdezik, mit keresnek ott... srácok: wc-t keresték... ebben csak az volt a szépséghiba, hogy a fiú-és a lányszárny másik emeleten volt (és lányszárnyban találtak rájuk)... és minden szobában volt külön WC :D
-ez velünk történt... piás, de nem részeges... szobaelfoglalás koleszban, megörülünk, hogy van külön minihűtő a szobában, abba bekerült egy ice teas üvegben whiskey (mert nálunk sem nézték jó szemmel, de az ice tea meg a whiskey nagyjából passzol színre)... aztán kiderült, hogy rossz szobába szállásoltak le minket, közben meg szépen elfelejtettük kivenni a piát... mekkora kommandózások voltak, hogy visszaszerezzük, mielőtt a tanárok vagy egy másik csoport találja meg :D
-olyat is hallottam, hogy részegen egy nem túl jó tájékozódóképességű kis csapat (3-4 fő kb.) megpróbált visszajutni a szállásra, és volt 2 utca nagyjából a közelben, amiknek hasonlított a neve (egyiken volt a szállás), és a rosszban keresték a szállást persze... és persze a szálláson meg rájöttek, hogy pár emberke hibádzik, és kész expedíció indult a keresésükre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!