Mi a sztorija a szürke Hulknak?
Figyelt kérdés
A piros és zöld hulkot vágom kicsoda/micsoda,de a szürkéről nem találok semmi infót.2010. dec. 1. 21:57
1/5 Keresztapa15 válasza:
Az 1980-as években a Marvel cég úgy döntött átformálja Hulk karakterét mivel egy olyan szuperhősről aki ostoba és általában mindig csak zúz, elég nehéz érdekes történeteket írni.Tehát egy robbanás következtében Hulk átalakul, és megjelenik a szürke Hulk aki elődjével szemben nagyon intelligens lett, de inkább öntelt, és gőgös.A zöld Hullkal ellentétben nem az adrenalin szint emelkedése következtében változik át hanem akkor amikor besötétedik, és napfelkeltekor visszanyeri emberi formáját.
2/5 Keresztapa15 válasza:
Ezt én írtam nem kimásoltam :DD
3/5 A kérdező kommentje:
Érdekes,köszönöm a választ.=)
2011. jan. 22. 00:08
4/5 Keresztapa15 válasza:
Egyébként ha érdekel egy szürke Hulkos történet ajánlom figyelmedbe a nemrég megjelent "Új Mavrel EXTRÁ-t.4 történet van benne és mindegyik vicces, az ára 2490 ft.(Nem én vagyok a kiadó én csak felhívtam rá a figyelmedet :D )
5/5 Keresztapa15 válasza:
Elírtam bocs *Marvel Extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!