Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindjárt kezdődik a suli, mit...

Mindjárt kezdődik a suli, mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés
Már most arra gondolok, hogy mindjárt hétfő és iskola, és szerintem ez a legrosszabb időszak, mert áprilisig nem is lesz szünet. Én azért nem szeretek járni, mert minden nap 5-kor kelek, az osztály se jó.
2010. jan. 1. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ma 21:32

én kémiából állok buktára..:S..az egész egy sza.r amit nem értek,és ha bemegolom se megy,sehogy,mert kb nem érdekel :S:S:S:S

2010. jan. 1. 21:41
 12/20 Mendus ***** válasza:

Szia 21:41!!! 21:32 vagyok :D én kémiából 4 és 5 között vagyok, nekem ez a nyamvadt fizika nem megy, matekból még őgy ahogy 2-re állok, habár most kapjuk ki kedden a dogákat, addigra meg megeszek valakit az izgalomtól :D

Ráadásul annyira rossz volt a szilveszterem :( 31-én meghalt a legkedvesebb fiú ismerősöm/barátom teljesen magam alatt vagyok, ezáltal kihatott a vendégekre is a depim, és nagyon rossz volt a házibulim e miatt :(Neked milyen volt a szilveszter? (Már bocsi kérdező meg mindenki, hogy mi elbeszélgetünk itt :D)

2010. jan. 1. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Idén érettségizek (elvileg) és már nagyon tele a tököm a sulival...már ma elcseszte a hangulatomat az egész, rám szállt megint az az érzés, hogy megfelelési kényszer, érettségire való készülés, idegesség, stressz...kivagyok már tőle eléggé. Hétfőre meg kell tanulnom 11 tételt (1 tétel átlag 5 oldal), 300 angol szót, egy órás előadást kell írnom, és 3 matekdogára kell készülnöm...
2010. jan. 1. 22:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is idén érettségizek,úgy néz ki lesz egy négyesem,meg egy hármasom.A krvfszba!Na de mindegy,az a kettő pont nem számít majd az érettségi eredménybe!Nem várom a hétfőt,legjobb lenne,ha most mindjárt május lenne és mennénk már a f........
2010. jan. 1. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:

ma 21:50

Juj szegény :( Őszinte Részvétem :(..Ő odafentről vigyáz rád,és szerintem izgul érted,a dogádért és a fizika jegyedért :(:)..megszabad kérdeznem,hogy hány éves volt?

..én a szilvesztert a legjobb barátnőmmel töltöttem,nagyon jól elvoltunk,nagyon keveset ittunk :P

2010. jan. 1. 23:14
 16/20 anonim ***** válasza:

nemvárom

büntibe vagyok mert majdnem kibaasztak sulibol és ráadásul a bizim is rossz lesz. javitanom kéne nagyon. szobafogságban vagyok még félévig. nemmehetek programokra és minden kommunikációs eszköztől elvok tiltva... na ezért nem akarok suliba menni mert csak rossz jegyeket hozok és nemsokat segit. és utálom az osztályom.. csak pár ember miatt járokbe szivesen.. :) 15l

2010. jan. 2. 00:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Matekból kell javítanom mer bukás lesz :S szal ma 2.-án elkezdek tanulni de mint az állat :(
2010. jan. 2. 00:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Örülök neki, mert itthon már megesz az unalom. Ott legalább valami hasznosat csinálok, meg együtt lehetek az osztálytársaimmal. Én szünetet sem tartottam vola, mentem volna 23-án, 27-én, stb. is, de hát ez nem így működik.
2010. jan. 2. 13:25
 19/20 Mendus ***** válasza:
23:14--->21:50 vagyok és fiú volt az illető 17 éves mint én :(
2010. jan. 2. 17:04
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így.

Írjatok még!

2010. jan. 2. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!