Mindjárt kezdődik a suli, mit szólsz hozzá?
ma 21:32
én kémiából állok buktára..:S..az egész egy sza.r amit nem értek,és ha bemegolom se megy,sehogy,mert kb nem érdekel :S:S:S:S
Szia 21:41!!! 21:32 vagyok :D én kémiából 4 és 5 között vagyok, nekem ez a nyamvadt fizika nem megy, matekból még őgy ahogy 2-re állok, habár most kapjuk ki kedden a dogákat, addigra meg megeszek valakit az izgalomtól :D
Ráadásul annyira rossz volt a szilveszterem :( 31-én meghalt a legkedvesebb fiú ismerősöm/barátom teljesen magam alatt vagyok, ezáltal kihatott a vendégekre is a depim, és nagyon rossz volt a házibulim e miatt :(Neked milyen volt a szilveszter? (Már bocsi kérdező meg mindenki, hogy mi elbeszélgetünk itt :D)
ma 21:50
Juj szegény :( Őszinte Részvétem :(..Ő odafentről vigyáz rád,és szerintem izgul érted,a dogádért és a fizika jegyedért :(:)..megszabad kérdeznem,hogy hány éves volt?
..én a szilvesztert a legjobb barátnőmmel töltöttem,nagyon jól elvoltunk,nagyon keveset ittunk :P
nemvárom
büntibe vagyok mert majdnem kibaasztak sulibol és ráadásul a bizim is rossz lesz. javitanom kéne nagyon. szobafogságban vagyok még félévig. nemmehetek programokra és minden kommunikációs eszköztől elvok tiltva... na ezért nem akarok suliba menni mert csak rossz jegyeket hozok és nemsokat segit. és utálom az osztályom.. csak pár ember miatt járokbe szivesen.. :) 15l
Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így.
Írjatok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!