Mindjárt kezdődik a suli, mit szólsz hozzá?
Figyelt kérdés
Már most arra gondolok, hogy mindjárt hétfő és iskola, és szerintem ez a legrosszabb időszak, mert áprilisig nem is lesz szünet. Én azért nem szeretek járni, mert minden nap 5-kor kelek, az osztály se jó.2010. jan. 1. 20:53
2/20 anonim válasza:
Nekem királyság van mert 10nap sulinap alatt én 4et járok a többit (6) az pedig gyakszi mondjuk a gyakszit azt nem szeretem!De elkell viselnünk!
3/20 anonim válasza:
utálom a sulit és most jönnek majd a dogák :(
4/20 anonim válasza:
azt hogy mindjárt sikitok mert nem tanultam semmit és egy csomó feladatom lenne
5/20 anonim válasza:
Régi szép idők, de jó lenne még mindig annyi idősnek lenni, csak annyi lenne a legnagyobb gondom, hogy jó jegyeket szerezzek, de az az idő már sajnos elmúlt, én 2 ünnep között is dolgoztam.
6/20 anonim válasza:
izgulok mer csomo mindenbüöl szarul állok és alig van idö tanulni pedig javitanom kéne mert bukta lesz :S
am ezenkivül várom mert szeretem az osztálykámat és van egy srác aki miatt szivesen bejárok :$
16L
7/20 anonim válasza:
Hehe én is egy srác miatt járok be szívesebben :P Amúgy most ezt a vizsgaidőszakot most valahogy kihagynám... Fujj :S
8/20 anonim válasza:
Már rég nem járok suliba. És mivel nem is dolgozom nem érint a dolog.
9/20 anonim válasza:
teljesen ki vagyok :S egyáltalán nincs kedvem főleg ,hogy fizikából javítanom kéééne :(
10/20 Mendus válasza:
21:17--->Nekem is fizikából kell javítanom, mert bukás lesz...:D:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!