Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen csajról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek nektek, hogy egy lány, aki mindent divatból(menőségből, mert ott ez a király) csinál szal:

-divatból 12 évesen elveszíti a szüzességét...

-divatból utálja a hazáját...

-divatból szidja a saját népét és történelmét...

-divatból mondja azt, hogy minden katona szarfejű mert pénzért öl (náluk ez a felfogás -.-)

-divatból ezért a srácért van oda, mert a többi lány is...

-azért lesmárol akárkit az utcán, mert ott ez divat...

-divatból ezt a cipőt hordja ilyen mintával és anyu meg apu pénztárcájából kilopja a zsét, mert ott az a menő...

-a nevelőfaterját képes lesz*pni, mert ez ott arrafelé királyság...

-divatból így meg úgy beszól mindenkinek, divatól imádja Amerikát mert a többiek is.

És most 13 évesen úgy néz ki mint egy ordas r*banc!

Ez Normális Dolog?

És ott a sulijukba nem 1 ilyen lány van :S

2009. dec. 29. 18:18
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, de itt mindenki a lányokat szapulja...ahhoz h egy lány ribi legyen kell egy kurafi is.

Tehát a mai pasik is ugyanolyan romlottak mint a lányok. Ahelyett, hogy példát mutatnának a lányoknak!

Mellesleg még igazam is van:D

2010. jan. 1. 01:28
 52/58 anonim ***** válasza:
67%
egyetértek veled utolsó :)
2010. jan. 1. 01:29
 53/58 anonim ***** válasza:
83%
érdező..melyik 13 éves?:D
2010. jan. 1. 10:57
 54/58 A kérdező kommentje:
Miért a fiúk tehetnek róla h egy csaj elk*vásodik? Ha a csaj nem lenne ribi akkor nem lenne 20 srác se aki megakarja döngetni és akkor máris nincs gond...Rázza magát 13 évesen a csaj persze h jópáran rámozdulnak...Jó, hogy egy ilyen kis hülyelányt védeni tudnak egyes nyomik....Hát gondolom ti is hasonlóak lehettek... Ha nem, akkor még a cigányokat is szeretitek és véditek :)
2010. jan. 1. 12:25
 55/58 anonim ***** válasza:
32%

2009-12-29 22:16-os vagyok

kérdező ha az én msn em érdekel dobj privit,szivesen megadom :):D

2010. jan. 1. 20:27
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves lány vagyok. Sajnos minden nap találkoznom kell ilyenekkel...engem nem érdekel, hogy ki mit csinál divatból de szerintem ez már sok!:S

Én majd katona szeretnék lenni. Direkt próbálom őket "jobb útra terelni", de nem mindenkinél sikerül. Volt már olyan, hogy valakinek kinyílt a szeme :). Lassan már az lesz, hogy 12 évesen divatból a sarokra áll. Hát basszus...van pár csaj a suliba de ha azokat látnád...az egyiken alig van póló, a másik lassan bugyiba jár, a harmadikon átlátszó ruha van meg még sorolhatnám...egyszer az egyik lány osztálytársam aki akkor 11 volt hozott egy csomag gumit..-.-".

Pont valamelyik nap voltak elszállásolva a katonák a suliba. Beszélgettem velük :). Azt mondták, hogy kár, hogy nincs belőlem még vagy 100. Amúgy nagyon jó fejek a katonák, én bírom őket!

És még annyit, hogy én nem vagyok divatos :). Én olyan lány vagyok aki nem jár rózsaszínbe és nem vagyok oda a lányos dolgokért. Apa úgyis azt szerette volna, hogy fiú legyek :). Kiskoromban nem barbikkal játszottam, hanem kisautókkal :D

2010. jún. 11. 14:37
 57/58 anonim ***** válasza:

nem azért mondom de vannak olyanok akik nem divatból csinálják ezt..:D

valaki beszól másnak .. mert mondjuk van oka.

a cipős dolog. meg szerintem nem árt ha valaki kicsit követi a divatot.. nem így van?:)

az meg h utálja a hazáját. én sem repdesek érte.. mert én jobban szeretnék élni mondjuk Olaszországba vagy Horvátországba..

az meg h mondjuk neki is bejön az a srác aki a többieknek is lehet h nem divatból van. nemde?:)

a többi meg tényleg durva. mert pasizzon oké. de ne legyen szex.. se sz*pás. főleg nem nevelő faterral... egyenesen undorító.(N)

16/L

2010. júl. 13. 23:27
 58/58 anonim ***** válasza:
Akasztás,más nem segíthet :Đ
2010. júl. 27. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!