Mi a véleményetek egy ilyen csajról?
Mi a véleményetek nektek, hogy egy lány, aki mindent divatból(menőségből, mert ott ez a király) csinál szal:
-divatból 12 évesen elveszíti a szüzességét...
-divatból utálja a hazáját...
-divatból szidja a saját népét és történelmét...
-divatból mondja azt, hogy minden katona szarfejű mert pénzért öl (náluk ez a felfogás -.-)
-divatból ezért a srácért van oda, mert a többi lány is...
-azért lesmárol akárkit az utcán, mert ott ez divat...
-divatból ezt a cipőt hordja ilyen mintával és anyu meg apu pénztárcájából kilopja a zsét, mert ott az a menő...
-a nevelőfaterját képes lesz*pni, mert ez ott arrafelé királyság...
-divatból így meg úgy beszól mindenkinek, divatól imádja Amerikát mert a többiek is.
És most 13 évesen úgy néz ki mint egy ordas r*banc!
Ez Normális Dolog?
És ott a sulijukba nem 1 ilyen lány van :S
Énse voltam több :)
De nemtudtam róla ezeket, amikor jártam vele...Egész normális volt, csak mondta egy srác, hogy ne kezdjek vele, én aztem irigy rám, azt szerintem ezért mondta...
Utolsó vagyok.
Viszont, ha megadod az MSN-címét, esetleg megszivathatom...XD
kurv.a hü.lye plázapi.csa aki nem érdemli meg hogy ebben
az országban éljen
Utálom az ilyen lányokat szopjon inkább valami kissebbséghez tartozó egyedet...mocskos antimagyar tiniribi.
Én személy szerint imádom a hungaristákat és a skinheadeket,annak ellenére hogy átagosan öltözködom:D
Az ilyenek meg Magyarország szégyenei,költözzön csak Amerikába valami fasza kis gettóba, ott kiélheti magát a sok fekete közt:)
Szebb jövőt!
15/L
Szebb jövőt kedves 15/L ;)
Én nem vagyok skinhead, nyugodt Hungarista vagyok, és am igaz de a csajnak olyan a felfogása h majd amcsiba 20 évesen kib*ottul gazdag lesz és mindent megtesz majd :)
Én is ismerek ilyen lányokat.
Rettenettes,borzasztó...azt sem tudják mit jelent a hazafiság stb és a hazájukat szidják.Na meg amilyen szavakat használnak...
Nem értem őket isten bizony...
Pedig elmondanám nekik szívesen,hogy én kamasz vagyok.Ennek ellenére nem cigizek,piálok,bulizok orba-szájba,nem smárolok le minden 3. srácot,szűz vagyok,nem öltözködök ribancként.Mégis van egy csomó barátom,akik ismernek jófejnek tartanak.Szerintem ez sokkal jobb dolog,mint amit Te írtál(bár olyan nem voltam).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!