Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen csajról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek nektek, hogy egy lány, aki mindent divatból(menőségből, mert ott ez a király) csinál szal:

-divatból 12 évesen elveszíti a szüzességét...

-divatból utálja a hazáját...

-divatból szidja a saját népét és történelmét...

-divatból mondja azt, hogy minden katona szarfejű mert pénzért öl (náluk ez a felfogás -.-)

-divatból ezért a srácért van oda, mert a többi lány is...

-azért lesmárol akárkit az utcán, mert ott ez divat...

-divatból ezt a cipőt hordja ilyen mintával és anyu meg apu pénztárcájából kilopja a zsét, mert ott az a menő...

-a nevelőfaterját képes lesz*pni, mert ez ott arrafelé királyság...

-divatból így meg úgy beszól mindenkinek, divatól imádja Amerikát mert a többiek is.

És most 13 évesen úgy néz ki mint egy ordas r*banc!

Ez Normális Dolog?

És ott a sulijukba nem 1 ilyen lány van :S

2009. dec. 29. 18:18
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Énse voltam több :)

De nemtudtam róla ezeket, amikor jártam vele...Egész normális volt, csak mondta egy srác, hogy ne kezdjek vele, én aztem irigy rám, azt szerintem ezért mondta...

2009. dec. 29. 18:43
 22/58 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó vagyok.

Viszont, ha megadod az MSN-címét, esetleg megszivathatom...XD

2009. dec. 29. 18:43
 23/58 A kérdező kommentje:
Feltörtem az msnjét :) Mérgembe :) MEgadnám szívesen, de nemtudsz vele nagyon dumálni, majd ha lesz új címe privibe átnyomom
2009. dec. 29. 18:44
 24/58 anonim ***** válasza:
96%

kurv.a hü.lye plázapi.csa aki nem érdemli meg hogy ebben

az országban éljen

2009. dec. 29. 18:44
 25/58 A kérdező kommentje:
Na ember, ezt jól elmondtad! Riszpekt tesó! ;) xD És 100%-ig igazad van :)
2009. dec. 29. 18:46
 26/58 anonim ***** válasza:
66%

Utálom az ilyen lányokat szopjon inkább valami kissebbséghez tartozó egyedet...mocskos antimagyar tiniribi.

Én személy szerint imádom a hungaristákat és a skinheadeket,annak ellenére hogy átagosan öltözködom:D

Az ilyenek meg Magyarország szégyenei,költözzön csak Amerikába valami fasza kis gettóba, ott kiélheti magát a sok fekete közt:)

Szebb jövőt!

15/L

2009. dec. 29. 18:46
 27/58 anonim ***** válasza:
78%
és mivan ha ez nem is igaz?
2009. dec. 29. 18:47
 28/58 A kérdező kommentje:

Szebb jövőt kedves 15/L ;)

Én nem vagyok skinhead, nyugodt Hungarista vagyok, és am igaz de a csajnak olyan a felfogása h majd amcsiba 20 évesen kib*ottul gazdag lesz és mindent megtesz majd :)

2009. dec. 29. 18:52
 29/58 anonim ***** válasza:
68%

Én is ismerek ilyen lányokat.

Rettenettes,borzasztó...azt sem tudják mit jelent a hazafiság stb és a hazájukat szidják.Na meg amilyen szavakat használnak...

Nem értem őket isten bizony...

Pedig elmondanám nekik szívesen,hogy én kamasz vagyok.Ennek ellenére nem cigizek,piálok,bulizok orba-szájba,nem smárolok le minden 3. srácot,szűz vagyok,nem öltözködök ribancként.Mégis van egy csomó barátom,akik ismernek jófejnek tartanak.Szerintem ez sokkal jobb dolog,mint amit Te írtál(bár olyan nem voltam).

15/L

2009. dec. 29. 18:53
 30/58 A kérdező kommentje:
Tiszteletre méltó, hogy van eszed ennyi idősen ;)
2009. dec. 29. 18:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!