Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek egy ien...

Mi a velemenyetek egy ien csajrol?

Figyelt kérdés

Igazabol nemtudtam hogy mien kategoriaba tegyem ezer itt kotott ki

Na szoval:ulok a padon, leul mellem es beszelgetunk jol, neha az az erzesem hogy regelig is tudnek vele beszelgetni.

15 perc mulva blamal hogy ien meg olyan vagyok.

Mi a velemenyetek az ienrol??

2011. máj. 28. 21:04
 1/6 anonim válasza:
Egyszerűen zavarban van.
2011. máj. 28. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne írd azt ,hogy "ien,mien",borzongok ettől.Randizás katba tartozik.H-H 15p múlva?Másoknak mondja ,hogy ilyen meg olyan vagy?Ha igen akkor kétszínűnek hívják az ilyeneket.Tapasztaltam már sok emberben ezt.Utálom az ilyeneket,és messziről elkerülöm.

Ha meg veled beszél és elkezd támadni akkor csak nem tudja milyen formába rakjon téged.Nem tudom elmagyarázni,valami olyasmi,hogy "ha nincs ló jó a szamár".Na szóval vélemény.Ilyeneket is messziről el kell kerülni.Ezt is tapasztaltam már sajnos.:(

2011. máj. 28. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Most kérdezzem meg mégegyszer, hogy mit jelent, hogy blamal? Mert hogy nem azt jelenti, hogy "blame", azt már tudjuk :D
2011. máj. 28. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem blame,hanem blamal.

Szerintem valami beszédre kifejező gyuszi-szleng :D XD

2011. máj. 28. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtanulsz rendesen írni, megosztom veled a véleményemet.
2011. máj. 28. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyuszi szleng :-) Ez ku-r-va jó :-)

Amúgy osztom az előttem szólók véleményét, ha majd tudsz normálisan írni, nem ilyen ratardált módjára ien-oan modon ekezet nelkul akkor majd dumálhatunk.

2011. máj. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!