Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen csajról?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek nektek, hogy egy lány, aki mindent divatból(menőségből, mert ott ez a király) csinál szal:

-divatból 12 évesen elveszíti a szüzességét...

-divatból utálja a hazáját...

-divatból szidja a saját népét és történelmét...

-divatból mondja azt, hogy minden katona szarfejű mert pénzért öl (náluk ez a felfogás -.-)

-divatból ezért a srácért van oda, mert a többi lány is...

-azért lesmárol akárkit az utcán, mert ott ez divat...

-divatból ezt a cipőt hordja ilyen mintával és anyu meg apu pénztárcájából kilopja a zsét, mert ott az a menő...

-a nevelőfaterját képes lesz*pni, mert ez ott arrafelé királyság...

-divatból így meg úgy beszól mindenkinek, divatól imádja Amerikát mert a többiek is.

És most 13 évesen úgy néz ki mint egy ordas r*banc!

Ez Normális Dolog?

És ott a sulijukba nem 1 ilyen lány van :S

2009. dec. 29. 18:18
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
98%

utolsó vagyok.

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2009. dec. 29. 18:56
 32/58 anonim ***** válasza:
86%
WFT?
2009. dec. 29. 18:59
 33/58 anonim ***** válasza:
76%
Az anyja buszke lehet rá!
2009. dec. 29. 19:00
 34/58 A kérdező kommentje:
Légszíves ne annyit írj, hogy WTF, mert így nemtudom eldönteni mire érted, hogy "Mi a franc?"
2009. dec. 29. 19:02
 35/58 anonim ***** válasza:
78%
Ha a nevelőfaterja hagyja, hogy leszopja, akkor ott a neveléssel valami esetleg el van cseszve, és nem a lány hibája, hogy ilyen lett.
2009. dec. 29. 20:10
 36/58 A kérdező kommentje:
A lány hibája h 12 évesen elkezdte utána a nevelőfaterja megpróbálta h sikerül e, és tessék sikerült neki...Am a anyja is hasonló nagy ribanc...Azért vált el az igazi faterja tőle...ÉS az a csávó rendes nagyon...:) Mindent megtett de azt mondta őt már ez nemérdekelte, és szegény hapi nője meg öngyilkos lett... :S Egy erődbe találták meg begyógyszerezve
2009. dec. 29. 20:24
 37/58 anonim ***** válasza:
96%
szerintem az a leggázabb hogy a nevelőfaterját lépes le*zopni..azért az már nagyon a legallja mindennek. ha tényleg ezeket csinálja ki kéne rugdalni Amerikába ha azt érzi hazájának de valami koszos lepukkant farmra, vagy egy gettókörnyezetbe ahol agyonaláznék minden értelemben...na akkor mit hozna ki a divatból...
2009. dec. 29. 20:25
 38/58 A kérdező kommentje:
Szörnyű kicsit mik vannak már ebbe a világba...Aki nemért velem egyet hasonló elmeháborodott pereputtyba él szerintem :)
2009. dec. 29. 20:26
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:25

gettoba is sztem bárkit lesz.opna egy kis pénzzért..xDDDDDDDDDDDDD

a megoldás egy fejbelövés lenne a csajnak:D

...oké nem vagyok Hungarista(és félek is a Hungaristáktól),és a magyar zenét hírből is utálom(inkább a Japán kultúráért vagyok oda)...de a történelem elött leborulok,mert Trianonig kb elég jók voltunk.itt nőttem fel,itt fogok továbra is élni,a pofámról lesülne a bőr ha szidnám a hazámat,amikor otthont ad nekem.

a csaj egy ku.rva,ha de még a nevelőapját is lepippantotta oO

rosszabb mint az osztálytársam 1 évvel idősebb nállam és most szült gyereket:)

13/l

2009. dec. 29. 22:16
 40/58 A kérdező kommentje:
13 éves csaj vagy???:D Hah, hát neked van felfogásod. AZ msn címed megadnád?:)
2009. dec. 29. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!