Milyen ésszerű magyarázat lehet erre?
Figyelt kérdés
Szombaton (2014.05.17) 21:30 és 23:00 között elmentünk a autóval városba két ismerősömmel aztán kiszálltunk sétálni (Pápán) és elég sötét volt már akkor és láttunk az égen valami UFO szerűt fényekkel az alján de gondoltuk biztos csak valami buli van aztán odavetődik a fény de aztán elvetettük ezt az ötletet mert a felhők felől látszódott de nem volt nagyon magasan. Kezdtük unni a sétálást meg el is fáradtunk kigondoltuk visszamegyünk az autóhoz de úgy látszott mintha követne az a valami mindig úgy éreztük mintha felettünk lett volna ezért megpróbáltuk "lerázni" elmentünk minden felé hátha nem "követ" tovább. Végül is autóba szálltunk és hazasiettünk és megnyugodtunk hogy nem láttuk az a valamit. Én nem is hiszem el ha csak mondják de a saját szememmel láttam és emiatt nagyon beparáztatott kérlek vegyétek ezt komolyan ,mert szeretnék reális és ésszerű választ kapni erre. Ezt most nagyon komolyan gondolom ,nem viccelődök. A normális válaszokat nagyon köszönöm.2014. máj. 18. 00:15
1/3 anonim válasza:
Én most ajánlanék neked Erich von Danikent, hogy dokumentum filmekkel alá támazd az egészet mert földönkívüliek abszoludt léteznek és milliónyi megmagyarázható dolog van rájuk. Ha akarnának valami háborút vagy valamit már meg tették volna és pillanatok alatt kipusztítanák az egész Földet ha már fénysebességgel utazhatnak. Bizonyított tény hogy figyelhetnek minket. Én személy szerint várom a napot mikor lejönnek. Kíváncsi leszek az emberek reakciójára ami biztos valami háborús lesz, (most lehet betegnek tűnnék) én az ufok olalára állnék.
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kellett volna szívni meg azt a 8 felest se kellet volna a sok borra :) Viccen kívül nem ittam semmit nem is szívtam be (tudtommal).
2014. máj. 18. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!