Van arra valami logikus vagy ésszerű magyarázat, hogy?
Az én kutyám kb egy hónapja szinte percre pontosan hajnal kettőkor kezd el ugatni.
Nem olyan igazi ugatás, mint amikor valaki van az utcán, és ugat, hanem teljesen más hangnemben nyomja. Olyan félig ugatós, félig vonyítós. Amikor kimegyek, hogy megnézzem, hogy mi van, akkor meg abba hagyja, és megy aludni.
Ezért, amikor már sokadjára kezdte el kettő körül, akkor olyan 1:50 körül kimentem a teraszra, úgy hogy ne vegyen észre, és nagyon ügyes voltam, mert a két kutya előtt rejtett maradtam, és figyeltem.
Ő beült a kerítés mellé a sarokba, nézte az utcát, és várt, aztán meg hallottam, hogy valahol, biztos, hogy jó messzire elkezdett egy kutya vonítani, és amint ő kb 5-10 msp-je nyomta, akkor az enyém is rákezdett.
Úgyhogy megfejtettem a rejtélyt, nem szellemeket lát, meg nem fura, emberek számára láthatatlan lényeket ugat, hanem a másik kutya ugatására reagált.
Merném állítani, hogy beszélgettek, mert ha a távoli elhallgatott, az enyém mondta, ha a enyém hallgatott el, akkor a távoli nyomta.
Javaslom, hogy te is osonj ki percekkel a várt ugatások előtt, és fülelj, hátha nektek is ilyenek állnak a háttérben. Az is lehet, hogy olyan dologra reagál, amit te észre se veszel.
De, ha nem hallasz semmi furát, akkor valóban kicsit többet kéne vele mozogni, meg fárasztani, hogy átaludja az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!