Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lennél a Na'vi faj tagja?

Lennél a Na'vi faj tagja?

Figyelt kérdés

[link]

Az előbb néztem meg az Avatart és filmben szereplő Na'vik sokkal jobban tetszenek nekem, mint az emberek. A na'vik sokkal "emberségesebbek" :D, mint mi. A bolygójuk is sokkal szebb, tele van erdővel. Te élnél közöttük?

2009. dec. 28. 17:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
nem. de ha látnám hogy egy fejlettebb civilizáció kér erre inkább mennék minthogy meghaljak! amíg meg mi állunk legfölül ilyenektől nem kell félni. (bár biztos nem, de ebben a helyzetben igen)
2009. dec. 30. 15:44
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
én lennék Na'vi,a film meg 1szerűen szuper volt.:)
2009. dec. 30. 16:20
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Én lennék :)

Sokkal jobb lenne ott élni mint ebben a selejtes világban...

2009. dec. 30. 16:40
 14/29 anonim ***** válasza:

Én most értem haza a moziból. Avatart néztem meg. Eszméletlen 1 film. Bejött nagyon :DD

És én is szívesen lennék na'vi :DD

2009. dec. 30. 18:12
 15/29 anonim ***** válasza:
az a film direkt arra hajtott hogy milyen rossz ha ember vagy, legyél na'vi...de ha az lett volna a sztori hogy de jó hogy az emberek hódítanak, erősek és fejlettek akkor mindenki ember szeretett volna maradni
2009. dec. 30. 18:31
 16/29 anonim ***** válasza:
igen.:D nekem nagyon tetszik az a film *.*
2009. dec. 30. 19:24
 17/29 anonim ***** válasza:

18:31-nek

Nem kell ahhoz egy kitalált Na'vinak képzelnünk magunkat, hogy lássuk milyen rossz az ember. Elég csak bármelyik állat szemszögéből megnézni a dolgokat. Addig és addig tesszük tönkre a természetet míg végleg tönkre nem megy, és akkor kezdődik majd a mi szenvedésünk, amikor már nem lesz mit enni, mérgező lesz a levegő, mérgezőek lesznek az édesvizek.

2009. dec. 30. 19:49
 18/29 anonim ***** válasza:
Én simán lennék :D K.rva jó lehet :DD A film is rohadt jó ;D
2010. jan. 10. 12:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Én is lennék!!:DDDAz tuti!(L)
2010. jan. 11. 21:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
és a kis Na'vi csajt nem szúrnátok?:) jó emberként lehet kicsit nagyocska lenne hozzátok de ha ti is Na'vi-k lennétek?:D összekapcsolódnátok a hajatoknál és ahh ahh ahh:P
2010. jan. 12. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!