Az előbb néztem meg az Avatart és filmben szereplő Na'vik sokkal jobban tetszenek nekem, mint az emberek. A na'vik sokkal "emberségesebbek" :D, mint mi. A bolygójuk is sokkal szebb, tele van erdővel. Te élnél közöttük?
nem. de ha látnám hogy egy fejlettebb civilizáció kér erre inkább mennék minthogy meghaljak! amíg meg mi állunk legfölül ilyenektől nem kell félni. (bár biztos nem, de ebben a helyzetben igen)
2009. dec. 30. 15:44
12/29 anonim válasza:
én lennék Na'vi,a film meg 1szerűen szuper volt.:)
2009. dec. 30. 16:20
13/29 anonim válasza:
Én lennék :)
Sokkal jobb lenne ott élni mint ebben a selejtes világban...
2009. dec. 30. 16:40
14/29 anonim válasza:
Én most értem haza a moziból. Avatart néztem meg. Eszméletlen 1 film. Bejött nagyon :DD
És én is szívesen lennék na'vi :DD
2009. dec. 30. 18:12
15/29 anonim válasza:
az a film direkt arra hajtott hogy milyen rossz ha ember vagy, legyél na'vi...de ha az lett volna a sztori hogy de jó hogy az emberek hódítanak, erősek és fejlettek akkor mindenki ember szeretett volna maradni
2009. dec. 30. 18:31
16/29 anonim válasza:
igen.:D nekem nagyon tetszik az a film *.*
2009. dec. 30. 19:24
17/29 anonim válasza:
18:31-nek
Nem kell ahhoz egy kitalált Na'vinak képzelnünk magunkat, hogy lássuk milyen rossz az ember. Elég csak bármelyik állat szemszögéből megnézni a dolgokat. Addig és addig tesszük tönkre a természetet míg végleg tönkre nem megy, és akkor kezdődik majd a mi szenvedésünk, amikor már nem lesz mit enni, mérgező lesz a levegő, mérgezőek lesznek az édesvizek.
2009. dec. 30. 19:49
18/29 anonim válasza:
Én simán lennék :D K.rva jó lehet :DD A film is rohadt jó ;D
2010. jan. 10. 12:39
19/29 anonim válasza:
Én is lennék!!:DDDAz tuti!(L)
2010. jan. 11. 21:39
20/29 anonim válasza:
és a kis Na'vi csajt nem szúrnátok?:) jó emberként lehet kicsit nagyocska lenne hozzátok de ha ti is Na'vi-k lennétek?:D összekapcsolódnátok a hajatoknál és ahh ahh ahh:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!