Lennél a Na'vi faj tagja?
Figyelt kérdés
Az előbb néztem meg az Avatart és filmben szereplő Na'vik sokkal jobban tetszenek nekem, mint az emberek. A na'vik sokkal "emberségesebbek" :D, mint mi. A bolygójuk is sokkal szebb, tele van erdővel. Te élnél közöttük?
2009. dec. 28. 17:08
2/29 anonim válasza:
Én Elf lennék a Gyűrük urából :D
3/29 anonim válasza:
Persze, hogy lennék. Gyönyörű nép, akik hihetetlenül jól együttélnek a környezetükkel, nem pusztítják ki azt.
4/29 anonim válasza:
Film szerintem is remek volt, igaz majdnem 3 órát kellett a fenekünkön ülnünk de megérte :)
egyébként igen én is lennék na'vi de ugyanakkor ember is maradnék
5/29 anonim válasza:
Nem láttam de én legszivesebben egy ember warrior lennék a wow világában xD
7/29 anonim válasza:
Naná gyönyörűek és fantasztikus a bolygójuk!Már 3x láttam és eszméletlen nem tudom megunni!
8/29 anonim válasza:
én inkább gyümölcs leszek a jogobellában mert akkor gyorsan a friss zott yoghurtba kerülök
9/29 anonim válasza:
nem lennék. nagyon buta nép. arra gondolok hogy olyan makacsul ragaszkodnak az élőhelyükhöz hogy nem bánják ha meg is ölik őket de őőőők neem, ők nem mennek el....namost gondolj bele, odamentek az emberek, szépen megkérték őket menjenek el onnen, megtehették hisz fejlettebbek vagyunk náluk! gyógyszereket, utakat ajánlottunk nekik, nem kellett nekik semmi...akkor kicsit radikálisabb eszközökkel gázt dobtak közéjük, haltak is meg jópáran, még azután sem akartak együttműködni! ha ilyen buták és elavult gondolkodásúak ezek után megérdemelték szerintem hogy szétrakétázták az összeset, meg kidöntötték az otthonfát. ez kicsit kegyetlen de mindig is így volt, az erősebb nyer. láthatták a fejlett technológiát, tudták hogy az életükkel játszanak mégsem léptek jó irányba. akkor azt mondom haljanak meg. az meg egy dolog hogy összejátszottak a végén az állatokkal és győztek de arra nem gondolt senki hogy jöhet a Földről még sokszor annyi ember mint amennyi majdnem szétpusztította ott őket akik már sokkal felkészültebbek lesznek..szóval a vége mindenképpen rossz lesz nekik. na ezért nem lennék Na'vi
10/29 anonim válasza:
kedves utolsó mit szólnál ha erőszakkal elüldöznének otthonról??
ugye nem lenne fer????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!