Kulonleges képesség lenne? XD
Figyelt kérdés
Szal az van,hogy ha vki mond egy akármilyen szót vagy egy nem tul hosszu mondatot akkor én azt egybol,gondolkodás nélkul vissza tudom mondani...(pl.:uborka-akrobu)És azt szeretném kérdezni,hogy ti tudtok-e még ilyen emberekrol??v csak én tudok igy beszélni?2009. dec. 27. 20:18
32/35 anonim válasza:
ez tényleg jó!!!!!!!!!!És az életben is feltudod használni.pl.kereshetsz vele pénzt!Oda mész egy emberhez és kérsz 50 Ft azért,hogy egy mondatot vissza mondj!Tök szuper
33/35 anonim válasza:
Szia! Én is kiskoromba folyamatosan visszafele beszéltem, ahogy megtanultam írni,a versektől kezdve, de mostanra már nem nagyon, de ezt csak gyakorolni kell, és megy újra ha egyszer megtanulod. Egyébként ez agyi rendellenesség, de ezt ne betegségnek fogd fel,szaknyelven így mondják, ez egyébként képesség, ha nagyon érdekel menj el kísérleti központba, és csinálnak veled tesztet, lehet hogy hasznát is veheted!
34/35 anonim válasza:
Hát ez nem különleges képesség,igaz nekem tuti nem menne XD vagy lehet ha sokat próbálkoznék,de én is hallottam hogy más is megvan áldva ilyen "különleges képességgel"
35/35 anonim válasza:
Tulajdonképpen nekem ha mondanak valamit, gondolkodás nélkül, gyorsan vissza tudom mondani az elhangzott mondatból a magánhangzókat sorrendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!