Kulonleges képesség lenne? XD
Figyelt kérdés
Szal az van,hogy ha vki mond egy akármilyen szót vagy egy nem tul hosszu mondatot akkor én azt egybol,gondolkodás nélkul vissza tudom mondani...(pl.:uborka-akrobu)És azt szeretném kérdezni,hogy ti tudtok-e még ilyen emberekrol??v csak én tudok igy beszélni?2009. dec. 27. 20:18
1/35 anonim válasza:
aztak*va xD
de komoly xD
nincs ilyen ismerősöm :D
3/35 anonim válasza:
wow ez menő :D én se hallottam még ilyenről
5/35 anonim válasza:
ezt mond ki vissza de egyből gondolkozás nélküé
Fluxus kondenzátor
6/35 anonim válasza:
azta k*rva mindenit O_O ez r*hadt jóóó
7/35 anonim válasza:
ez tök jő ez ilyen hatodik érzék féle
8/35 anonim válasza:
én nem ismerek ilyet, de hát vannak fura emberek...:D
9/35 A kérdező kommentje:
akkor énis fura ember lennék??ezt vhol feltudom használni az életbe??
2009. dec. 27. 21:27
10/35 anonim válasza:
Én is tudtam kb ötödikes koromban!Egy picit most is.Aztán nem gyakoroltam és lassan elfelejtődött:(
Azzal magyarázták,hogy rengeteget olvastam/ok.
Emlékszem,amire nagyon büszke voltam az a kELETI pÁLYAUDVAR-RAVDUALYÁP ITELEK VOLT:)Viszont a Hódmezővásárhely sosem jött össze:)
Összeülünk egyszer gyakorolni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!