A szerelmemet szeretném meglepni 1 éves évfordulonkra egy kulonleges versel, de inkább egy osszefuggo szoveggel, vallomással. Hol találok erre alkalmas oldalt?
Figyelt kérdés
Orulnék annak is ha nem oldalakat ajánlanatok hanem magatoktol is valamit.Ki szeretném benne fejezni mennyire és miert szeretem.A lényeg már megvan nekem de hogy még kulonlegesebb legyen kérlek titeket segitsetek.Egy vallomást szeretnék.:)2009. nov. 17. 19:38
1/1 anonim válasza:
dejóóó, akkor nemcsak én gondolok ilyenekre:D én még csak 10 hónapos vagytok a barátommal, de elkezdtem írni neki egy verset az 1 éves fordulónkra =)...az elejétől kezdve mostanáig versbe foglaltam az egész kapcsolatunkat
amugy meg szerintem nem oldalakon keresgélj, hanem a szívedben, mert abban minden benne van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!