Hogyan tudnék teljesen megváltozni?
Kivül és belül is szeretnék megváltozni,mert nem tetszik az amit a tükörben látok,és egyébként meg önző vagyok,cseppet sem vagyok kedves,pedig 1-2 éve még ilyen voltam,vmiért el fogyott a türelmem,mindig csak rohanok,elmegyek a dolgok mellett.Szeretnék magabiztosabb,szókimondóbb,bátrabb lenni,nem pedig ilyen kis csendes,félénk "nyuszi" aki most vagyok.Az újévi fogadalmam is ez lesz,hogy megváltozzak,de szeretnék már most erőt,és ötleteket gyűjteni.Segítetek?
17/l
külső:
hát, 1x is le kellett volna írod, h alapjáraton h nézel ki, v h mi a stílusod! Ha nincs teljesen kiforrott, v ötlet, akk a leg1xűbb az amiben jól érzed magad, s persze természetesnek hat, de pl ha a zenében mondjuk a rock dominál, akk ez a külsődben is tükröződhetne, hiszen a külsővel adod a jelet, h mien lehet kb-ra a személyiséged 1része
belső: 1:leg1xűbb az lenne, ha összejönnél a barátnőddel/bnőiddel s elfelejtenéd a külvilágot, s csak teszed ami épp eszedbe jut.
2: átváltozás!! ha 180°-os változást eszközölsz a külsődben, s olyasmit veszel fel mondjuk, amit alap nem vennél, mer nincs merszed.. de most megteszed!! legalább csak 20percre lemész benne az utcára, s adod magad, v bnőiddel 1ütt s akk nem gáz, h csak te v oan merész, h nem átlag cuccban mutatkozol.. mer most ha belegondolsz miért lenne jó átlagosnak lenni?? az akar átlagos lenni, aki bele akar olvadni a tömegbe! ilyen akarx maradni? nem, akk változtass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!