Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék teljesen megvált...

Hogyan tudnék teljesen megváltozni? Szerintem nem vagyok normális.

Figyelt kérdés
Mondták,hogy pszichologushoz kellene járnom. De arra nincs pénzem. Valami személyiségfejlödés vagy valami ilyesmi témáju könyvvel vagy filmmel esetleg sikerülne megváltoznom? Néztem A titok c filmet. Nekem nem vált be.
2009. júl. 12. 20:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

hát önismereti könyveket olvas.

de miért akarsz más lenni teljesen? miből gondolod hogy nem vagy nomális? lehet hogy csak nem értenek meg...

2009. júl. 12. 20:47
 2/27 anonim ***** válasza:
58%

Légyszives részletezd, hogy mi az ami miatt pszichológushoz kellene járnod?!

Amúgy meg addig orulj, amíg nem tartanak normálisnak... A "normális" emberek unalmasak :)

2009. júl. 12. 20:48
 3/27 anonim válasza:
86%

Azt hogy nem vagy normális egész pontosan hogy érted?Merthogy ezt konkrétan nem fejtetted ki,így meg még annyira sem lehet tanácsot adni mint egyébként.

Pszichologus szerintem nem csak magán van,hanem van olyan is akihez beutalhat a háziorvos ha szükség van rá.

2009. júl. 12. 20:49
 4/27 A kérdező kommentje:
Tiszta lelkibeteg vagyok. Állandóan bőgök,nem tudok nomálisan beszélgetni senkivel,tiszta gyerekes vagyok,stb. UTÁLOM MAGAM! Meg mindenki más is utál engem. :( Milyen könyv?
2009. júl. 12. 20:49
 5/27 anonim ***** válasza:
42%

a titok cimű film hát engem se hatot meg.

a lányok amugy is bögnek. ez nem új.

2009. júl. 12. 21:01
 6/27 anonim ***** válasza:
kik ezek "Meg mindenki más is utál engem"? mármint a mindenki?
2009. júl. 12. 21:03
 7/27 A kérdező kommentje:
Az osztálytársak,munkatársak,tanárok,fönökök,család,stb. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31.. <- Egyik hülye kérdésem pl. Nézzétek meg mi lett a vége. :S
2009. júl. 12. 21:05
 8/27 anonim ***** válasza:
akkor már félig ismerlek, elég sokat írtam oda.
2009. júl. 12. 21:06
 9/27 anonim ***** válasza:

de nem ezt írtad a végén: ""De asszem inkább nem sajnáltatom magam tovább."

én akkor is irtam hogy emilezünk, vagy csevegjünk(nem azért írtam hogy kisegitsegelek az ágyban, hanem, mert szivesen cseverészem emberekkel).

én is keresem az utam, mivel lehet jó az életem, de arra rájöttem hogy ez csak ugy megy, hogy mindenhol ahol lehet probálkozom beszélgetni(ismerkedni), aztán az önértékelésemet ezek az emberek építik fel.

2009. júl. 12. 21:12
 10/27 anonim ***** válasza:
most is kaptam levelet vlmi banánosfűről, csak vagy nem magyar volt a levél tartalma vagy bevolt már állva, szóval vlmi volt...
2009. júl. 12. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!