Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék teljesen megvált...

Hogyan tudnék teljesen megváltozni? Szerintem nem vagyok normális.

Figyelt kérdés
Mondták,hogy pszichologushoz kellene járnom. De arra nincs pénzem. Valami személyiségfejlödés vagy valami ilyesmi témáju könyvvel vagy filmmel esetleg sikerülne megváltoznom? Néztem A titok c filmet. Nekem nem vált be.
2009. júl. 12. 20:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

gyors rövid megoldásként talán olvas bölcsességeket.

pl.:

“Gyógyszerekre nincs mindig szükség, de a gyógyulásba vetett hitre igen.” (Norman Cousins)"

2009. júl. 12. 21:15
 12/27 anonim ***** válasza:
10%
megkérezhetem a csillagjegyedet?én mérleg vagyok szept24.dikei.
2009. júl. 12. 21:16
 13/27 anonim ***** válasza:
angolul tudc? mert akkor ugy keresek könyvet.
2009. júl. 12. 21:21
 14/27 anonim ***** válasza:

na találtam egy kettőt(bár ezek csak olyan bevezetés cimen mennek,és cikkek):

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 12. 21:31
 15/27 anonim ***** válasza:
és nincs vlki akivel tudnál beszélni ugy őszintén. nekem is volt 1 ilyen "titkom" nagyon kellemetlennek érzet dolgom és egy alig ismert emberrel tudtam megbeszélni, mert meghallgatott és nem bírált,ítélkezet, jóváhagyta a döntésem. de mégis jobb volt után, persze rögtön után nagyon szarul éreztem magam, de ahogy legközelebb összefutottunk akkor egyeltalán nem hozta fel és éltünk tovább.
2009. júl. 12. 21:46
 16/27 anonim ***** válasza:
nézd az m1et, most ilyen pánikbeteg"nem normális" emberekről van szó.
2009. júl. 12. 21:49
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok angolul. Rák vagyok,most lesz a sznapom,de persze senki nem lesz velem,az is csak egy átlagos uncsi nap lesz. Beszélgetni senkivel nem tudok,volt pár ember,akiknek szoktam mesélni,ha fájt vmi,az lett a vége,hogy mind megutált. :(
2009. júl. 13. 07:21
 18/27 anonim ***** válasza:

" Beszélgetni senkivel nem tudok,volt pár ember,akiknek szoktam mesélni,ha fájt vmi,az lett a vége,hogy mind megutált. "

hát nekem is van 1 ismerősőm, akinek hébahóba kiírom a bajaimat, aztán elnézést kértem tőle hogy ilyenekkel zargatom és szóljon ha zavarom ezzel, de ő inkább azt írta jót mulat rajtuk.

azért képzeld az ő helyébe, neki is megvannak a problémái és nyiltan sokat a bajaidról beszélc és felőle nem is kérdezel.

de az utál szó elég erős szó, ezt ők mondták így hogy utállak? vagy te magaad magyarázod be?

2009. júl. 13. 08:46
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem,én mindig mondtam,hogy nem akarom untatni a hülyeségeimmel öket,erre azt a választ kaptam,h nem untat,mondjam csak,jót tesz ha vkinek elmondom. Aztán egyszercsak vagy letiltottak msnröl,vagy nem válaszolnak,vagy ilyesmi. Bár én is bunko vagyok,mert ha valaki olyan tanácsot ad,ami nem tetszik,leorditom a fejét,h hogy képzeli,mikor nem is ismeri pl a pasit.
2009. júl. 13. 08:52
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

hát úgy érzem ezek tényleg jellemzőek a rák jegyű lányokra.

"A Rák mindig tartozni akar valakihez. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen.

A Rák az életét vegetálásnak tartja, ha senkinek nincsen rá szüksége és ilyenkor pótcselekvésekbe menekül.

Apróságok miatt megsértődik, hajlamos az önsajnálatra, úgy érzi, senki nem érti meg. Határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát.

Nehezen alakít ki tartós kapcsolatokat, szeszélyessége és sokszor felszínre kerülő negatív tulajdonságai könnyen kiábrándítják még a legszerelmesebb és legkitartóbb társat is. Ezenkívül ha már megszerzett valakit, többé nem tartja érdekesnek és nem törődik vele eleget."

itt van a többi "bölcs" gondolat:

[link]

ha ezt tudod "Bár én is bunko vagyok,mert ha valaki olyan tanácsot ad", akkor tanulj belőle. kérj elnézést akit leorditottál és mond el neki hogy legközelebb, előbb gondolkozol, aztán orditac. :D

2009. júl. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!