Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék teljesen megvált...

Hogyan tudnék teljesen megváltozni? Szerintem nem vagyok normális.

Figyelt kérdés
Mondták,hogy pszichologushoz kellene járnom. De arra nincs pénzem. Valami személyiségfejlödés vagy valami ilyesmi témáju könyvvel vagy filmmel esetleg sikerülne megváltoznom? Néztem A titok c filmet. Nekem nem vált be.
2009. júl. 12. 20:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

no megnéztem megint az eredeti kérdésed:

"Hogyan tudnék teljesen megváltozni?"

ha ugyanabban a környezetben vagy, akkor sehogy szerintem. én otthon ülő típus vagyok, de akárhányszor megfogadtam vlmit, mindig folytattam. olyan mintha egy hurokba kerülnék. amit állandóan ismételnem kell.

a változás jó, de ha konkrétan változtatni akarc akkor tudnod kell hogy mit akarsz. tehát tudnod kell magadról hogy ilyen olyan rossz szokásaim vannak, és ebből "jóra" akarom változtani. talán itt jön elő megint az önismeret kérdése. aki ismeri magát az kordában tudja tartani,változtatni tudja a "rossz" dolgait.

"Szerintem nem vagyok normális." ne te döntst el, hanem a többiek, a környzeted.

2009. júl. 13. 09:24
 22/27 A kérdező kommentje:
Változásom külsöleg kezdem,egy nyelvpiercinggel! :D Am köszi mkinek! :)
2009. júl. 13. 09:34
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
hát nem erre gondoltam("nyelvpiercinggel"):D
2009. júl. 13. 09:35
 24/27 anonim ***** válasza:

beképzeltséd beszél most belőlem:

hát én is köszönöm. ebből ~14hozzálásom volt.

2009. júl. 13. 09:37
 25/27 A kérdező kommentje:
Jolvanna! :D Most rámjött az 5perc,csináltatok egy nyelvpc-et,mindjárt indulok is,csak azért mondtam. :) Úgyse tudok megváltozni,sztem hamarosan öngy.....ság lesz a vége. :(
2009. júl. 13. 09:43
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
de tényleg nem akarsz csevegni? és se szoktam nagyon neten, ismerkedni, de soha nem lehet tudni kivel hozz össze a sors.
2009. júl. 13. 09:56
 27/27 anonim ***** válasza:
ha azt írom hogy "sors", akkor az azt jelenti hogy hiszek az ilyen hülyeségekben?
2009. júl. 13. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!