Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap ellopták a telefonom,...

Tegnap ellopták a telefonom, mennyi esély van rá hogy megkerül?

Figyelt kérdés
Holnap tervezek bemenni a rendőrségre, feljelentést tenni, illetve, jegyzőkönyvet felvetetni, meg az imei számot megadni. Aztán, vasárnap a t-mobilhoz, hogy a számom visszaadják. (erre elvileg van lehetőség). Az imei szám alapján a telefont lehet hogy tényleg megtalálják, vagy erre semmi esély? Teljesen el vagyok keseredve, ezt kaptam a "jézuskától".. Telefon lopást...
2009. dec. 25. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ellopták, akkor nem lesz meg. Nem is nagyon keresi a rendőrség, hiába jelented be. Ha viszont elvesztetted akkor lehet, hogy megkerül. Én is adtam már vissza telefont. Mondjuk eltelt néhány napba, amíg kiderítettem, hogy kié a telefon, meg mire elértem de 2-3 nap alatt sikerült is visszaadnom. Szóval ha csak elveszett, akkor még van remény.
2009. dec. 26. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy én az iwiw-en kerestem a telefon tulajához elérhetőséget. Ha regisztrálva vagy, akkor érdemes egy email-címet beírni az adatlapodra, ha még nincs fent.
2009. dec. 26. 12:49
 13/16 anonim válasza:
100%
Nekem nyáron lopták el a telefonom a villamoson. Össze-vissza keresgéltem volt egy rendes nő aki segített de az emberek többsége vagy csak éppen hogy csak körbenézett vagy rám se hederített. Végül megkértem egy barátot, hogy hadd hívjam fel a telefonom egy ideig kicsörgött de aztán már nem. A rendőrségre teljesen felesleges lett volna bemenni így hát mindenkinek mondtam, hogy ellopták és ne vegyék fel ha az én számom az. Rögtön mentem a bankba, hogy ne értesítsenek semmiről telefonon. Azóta se láttam de amit lehetett azt megtettem, hogy ne jussanak rólam több információhoz mint kéne. Végül pedig vettem egy másikat és erre már jobban vigyázok. Csak ennyit tudtam neked mondani de remélem a tied meg lesz.
2009. dec. 26. 14:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

az enyémet is ellopták nemrégmitöbb,az egyik lgjobb barátnőm...egy éve ismerjük egymást és mivel én telomrol lehetett sok smst küldeni mert nem én fizetem gyakran irt róla.egyszer megkértem h segitsen kicsit takaritani nálunk,mert hivatali emberkék jönnek ide,mondta ok. ittvolt kb3 órán keresztülez idő alatt itt járt egy másik barátnőnk kb 5percre.mikor elment,a csaj azt mondta hogy huu eki egyszer volt 500ft az asztaon mikor az a lány feljött és másnap reggel csak 300 volt... később irt egy esemest a telomról. mégkésőbb telefonkikapcsolás-hang. fél óra mulva hirtelen rohanás majd elment. jön vissza 20 perc mulva h itthagyta a kulcsát. én már akkor kerestem a telot,azt mondta az ágyra tette.nagylelküen kifizetett nekem egy 300ftos tartozát a kisboltban. aztán feljött a kulcsért.mondom help telefon!! aszondja elmegy haza bugyit cserélni aztán jön vissza segit megkeresni,mielőtt elmegy a pasijához. várom,várom,nemjön. időközbe hazajött párom,mondom lécci csörr meg a telomat mert nix meg.ok csöng,majd kiderül:nincs bekapcsolva(egész éjszakás töltés után). hivjuk a csajt,jöjjön át megkeresni(két házzal arrébbról) aszondja pill mingyé. 20perc után:gyere át.ok már a lépcsőházban vok. 10perc után,jajj elugrottunk valahova.

ok itt jött a trükkös rész,mikoris az erős ismeretségű rokonunkat hivtuk,aki hivta zsaruk,és infot kért mit lehet tenni.ha nincs 20-e ft(37eftos telo,lg kp500)akkor csak szabálysértés,ha eláll a büntettől és visszaadja akkor semmi.

elmentünk keresni a csajt,a közelben nem volt,felmentünk apjához. apja hazahivta,csaj apellált hogy jajj akár át is kutathattok.

ok apja mondja akkor csak menj és keresd meg a házban ahova tetted(persze h nem volt ott 5x néztük át). a házunk aljában mondta hogy 2 perc és itt a telo,simet kifizeti.na bumm.azóta nem volt suliban.

2009. dec. 26. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:
ja apoén az h anyagért cserébe lopott...fujj
2009. dec. 26. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
amennyiben ellopták szerintem nem sok esélyed van rá, hogy megtalálod...... pórbáld meg idegen számról megcsörgetni vagy hasonlók...
2009. dec. 28. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!