Tegnap ellopták a telefonom, mennyi esély van rá hogy megkerül?
az enyémet is ellopták nemrégmitöbb,az egyik lgjobb barátnőm...egy éve ismerjük egymást és mivel én telomrol lehetett sok smst küldeni mert nem én fizetem gyakran irt róla.egyszer megkértem h segitsen kicsit takaritani nálunk,mert hivatali emberkék jönnek ide,mondta ok. ittvolt kb3 órán keresztülez idő alatt itt járt egy másik barátnőnk kb 5percre.mikor elment,a csaj azt mondta hogy huu eki egyszer volt 500ft az asztaon mikor az a lány feljött és másnap reggel csak 300 volt... később irt egy esemest a telomról. mégkésőbb telefonkikapcsolás-hang. fél óra mulva hirtelen rohanás majd elment. jön vissza 20 perc mulva h itthagyta a kulcsát. én már akkor kerestem a telot,azt mondta az ágyra tette.nagylelküen kifizetett nekem egy 300ftos tartozát a kisboltban. aztán feljött a kulcsért.mondom help telefon!! aszondja elmegy haza bugyit cserélni aztán jön vissza segit megkeresni,mielőtt elmegy a pasijához. várom,várom,nemjön. időközbe hazajött párom,mondom lécci csörr meg a telomat mert nix meg.ok csöng,majd kiderül:nincs bekapcsolva(egész éjszakás töltés után). hivjuk a csajt,jöjjön át megkeresni(két házzal arrébbról) aszondja pill mingyé. 20perc után:gyere át.ok már a lépcsőházban vok. 10perc után,jajj elugrottunk valahova.
ok itt jött a trükkös rész,mikoris az erős ismeretségű rokonunkat hivtuk,aki hivta zsaruk,és infot kért mit lehet tenni.ha nincs 20-e ft(37eftos telo,lg kp500)akkor csak szabálysértés,ha eláll a büntettől és visszaadja akkor semmi.
elmentünk keresni a csajt,a közelben nem volt,felmentünk apjához. apja hazahivta,csaj apellált hogy jajj akár át is kutathattok.
ok apja mondja akkor csak menj és keresd meg a házban ahova tetted(persze h nem volt ott 5x néztük át). a házunk aljában mondta hogy 2 perc és itt a telo,simet kifizeti.na bumm.azóta nem volt suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!