Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap ellopták a telefonom,...

Tegnap ellopták a telefonom, mennyi esély van rá hogy megkerül?

Figyelt kérdés
Holnap tervezek bemenni a rendőrségre, feljelentést tenni, illetve, jegyzőkönyvet felvetetni, meg az imei számot megadni. Aztán, vasárnap a t-mobilhoz, hogy a számom visszaadják. (erre elvileg van lehetőség). Az imei szám alapján a telefont lehet hogy tényleg megtalálják, vagy erre semmi esély? Teljesen el vagyok keseredve, ezt kaptam a "jézuskától".. Telefon lopást...
2009. dec. 25. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ellopták és nem elvesztetted? Én is elhagytam a nyáron, de szerencsére megtalálták, és (!) visszaadták. Talán csörgethetnéd, hátha.
2009. dec. 25. 20:10
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
tudtommal ilyen lopással nem foglalkozik a rendőrség, ha nincs 20 ezer fölött az ára, akkor tuti nem
2009. dec. 25. 20:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
a rendőrök nem foglalkoznak vele, elkérik az imei számot és rábökik hogy nincs meg. pedig a készülék folyamatosan kommunikál amíg le nem merül vagy ki nem veszik az akksit hiába van kikapcsolva.
2009. dec. 25. 20:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy keresik-e majd, de mindenképpen tiltasd le minél előbb, hogy ne tudja más használni. Anyukám diákjai egyszer találtak egy mobilt, anyu elvette tőlük, elhozta, én pedig megkerestem a tulajt és örült neki, de nem minden megtaláló ilyen, úgyhogy mindenképpen tiltasd le.
2009. dec. 25. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jegyzőkönyvet felvesznek, bejelentést lehet tenni, de érdemben tényleg nem foglalkoznak vele. Ha elkapnak valakit telefon lopások miatt, akkor előkerülhet, de kifejezetten nem mennek rá egy telefonra. Ez sajna saját tapasztalat, illetve suliban is többször előfordult lopás, ahol több telefont, pénztárcát loptak el, mégsem történt semmi, pedig személyleírást is tudott adni egy leányzó az egyik elkövetőhöz.

Ha elhagytad, van esélye hogy becsületes a megtaláló, és értesít valahogy, de sajna ha pl csörgetésre már ki van kapcsolva a telefon, akkor annak már kampec.

A számodat jó pénzért persze visszaadják, illetve arra is lehetőség van, hogy magát a készüléket letiltasd. Ki lehet azt is sütni, de ha már a te telefonod kellett valakinek, akkor okozz neki ennyi bosszúságot legalább :)

2009. dec. 25. 20:35
 6/16 anonim válasza:
100%

Sajnos nem akarlak elkeseríteni,nem lesz meg!

Nekem két hónapja lopták el a munkahelyemen a vadiúj,drága telefonomat.

Azonnal letiltattam a számom,és elmentem a rendőrségre.(egyébként azért nem hivtam ki a m.helyemre a rendőrséget,mert már volt lopás az ötözőben,kijött a rendőrség,és mvel sokan dolgozunk,kb.20-an,nem lehet kideríteni....)

Ott közölték,ha feljelentést akarok tenni,be fogják hívni a kollégáimat tanuskodni...Még ilyet? Szóval közölték,nem ér annyit az egész. Nekik!! Egy nagy szar a magyar rendőrség !!!!

Elbaktattam a telefontársasághoz,megkaptam az régi telószámomat 5000.-Ft-ért,amit a következő csekkemre számáztak.

Azt igérték,"bejegyeztek",olyan jelentést kellett aláírnom,hogy elvesztettem a telefont,mert rendőrségi feljelentésem nem volt!

Aki ellopta,és hülye a telefonhoz,bekapcsolja,és az pedig jelez a rendőrségen,bemérik,és visszakapom a telefont.

Máig semmi,és persze ne is lesz. Ez kamu.

De én kaptam a Jézuskától egy ugyanolyat,más színben.

Ha most valaki arra gondol,a Jézuska lopta el,téved,mert a két doboza megvan! :)

Szóval nem akarlak elkeseríteni,de kérj a Nyuszitól egy másikat!

2009. dec. 25. 20:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek kórházban lopták el a telefonját. Elfogták őket,de addigra a kártyát eldobták. Azonnal letiltattuk,ez a legfontosabb,különösen,ha előfizetéses,különben százezres kárt is okozhatnak,amit neked kell kifizetned. kb- 3 nap múlva már megkaptuk az új kártyát,az eredeti számmal. A rendőrségre mindenképp menj el,mert sokszor ezek többet lopnk és a telefon még megkerülhet,ha elfognak egy ilyen bandát. Nekünk a telefon megkerült,kártyát is kaptunk újat. De legelőször,máris tiltsd le.Mi 5 percen belül,ahogy észrevettük,már letiltattuk,így nem tudtak beszélni rajta.
2009. dec. 25. 20:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A rendőrségtől tényleg ne várj sokat (sőt, semmit)! Ettől függetlenül be kell náluk jelenteni, mert ha valakit mégis elkapnak és a te telefonod is nála lesz, 1.) visszakaphatod, 2.) lehet, hogy pont a te feljelentéseddel éri el a büntethető értékhatárt, 3.) adj magadnak egy esélyt.

Hozzánk betörtek, elvitték a telónkat (és ékszereket, bélyeget, műszaki cikkeket, ruhákat, stb.), a feljelentésben leadtam a tel. összes adatát. Pár hét múlva hívtak, hogy bemérték a tel.-t és meg is szerezték, átvehetem. Bementem, aláíratták, hogy megvan a tel., de mondták, akitől elvették, egy kocsmában vette szegény flótás éppen aznap(!!!), így teljesen ártatlan a betörésben. A mi kis teljesen ártatlan emberünktől úgy vették el rajtaütésszerűen a tel.-t, hogy még volt ideje úgy lekódolni, hogy csak a szervíz tudta - persze nem ingyen! - visszakódolni, hogy használhassuk. Senkit sem érdekelt...

2009. dec. 25. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
AZ IMEI szám alapján tudják hol a teló, ha az be van kapcsolva. Csak nemhinném, hogy egy telóért kutakodnak...
2009. dec. 25. 23:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamelyik mélyen tisztel képviselőúr telefonja tűnt volna el, biztos lenne rá mód hogy a cellainformáció alapján megkeressék.. De nekemis lopták már el telefonomat, a rendőrség pedig "nagyon sajnálta" és ennyi volt..
2009. dec. 26. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!