Nem szoktatok gondolkodni ezen?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy nagyon-nagyon betegesnek tűnik,de nem szoktatok azon elgondolkodni,hogy bármilyen tárggyal embert lehet ölni? Tényleg egy nagyon hülye kérdés,és én sem szoktam nap mint nap ezen agyalni,de amikor egyedül vagyok és nincs semmi extra,akkor néha beugrik az unaloműző szerepére. És nem is célom embert ölni akármivel is!:D:D2009. dec. 25. 00:41
11/17 anonim válasza:
a fejét az asztal lába alá teszem majd nagy erővel ráugrok az asztalra
12/17 anonim válasza:
Én allergiás vagyok a tollra, szóval tollpihével is meg lehet ölni.:) Befulladok tőle.
Szerintem is mindennel lehet ölni.
13/17 A kérdező kommentje:
A tollpihén én is agyaltam. Végülis ezek is megoldások. De ha sok tollpihéd van, lenyomod a torkán azt' kész!:D XD De mondjuk vki mondja meg,hogy egy cukrospapírral hogyan lehet embert ölni?!:D
2009. dec. 25. 19:50
14/17 anonim válasza:
Cukrospapírral: halálra idegesíted vele azzal, hogy csörögsz vele úgy, hogy megpróbálsz vele halkan csörögni, holott annál hangosabb.
15/17 A kérdező kommentje:
XD Igaz!
2009. dec. 26. 12:37
16/17 anonim válasza:
Tollpihével egyszerű! Addig csikized amig meg nem fullad a röhögésben... XXD
17/17 anonim válasza:
A cukros papírt is le lehet nyomni a torkán ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!