Nem szoktatok gondolkodni ezen?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy nagyon-nagyon betegesnek tűnik,de nem szoktatok azon elgondolkodni,hogy bármilyen tárggyal embert lehet ölni? Tényleg egy nagyon hülye kérdés,és én sem szoktam nap mint nap ezen agyalni,de amikor egyedül vagyok és nincs semmi extra,akkor néha beugrik az unaloműző szerepére. És nem is célom embert ölni akármivel is!:D:D2009. dec. 25. 00:41
1/17 anonim válasza:
még nem viszont én arra már igen h milyen jó lenne hegyezővel ölni xD
2/17 anonim válasza:
Nekem ez akkor jutott eszembe, amikor repülőtéren az ellenőrzésnél a függöny fém rúdját szúrófegyvernek találták..:D
3/17 anonim válasza:
ezért nem engedik felvinni a repülőre a körömcsipeszt halálos fegyver xd
4/17 anonim válasza:
bármilyen tárggyal embert lehet ölni?
pl tükörrel
tollpihével
nehezen
5/17 anonim válasza:
tükörrel lehet
aminek éles az éle elvágod a torkát ;)
7/17 anonim válasza:
radírgumival
pénzérmével
nem lehet
8/17 anonim válasza:
valamilyen spré + öngyújtó =lángszóró xd
9/17 anonim válasza:
01:00
1 rohadtnagy radírt lenyomok a torkán, közben kivájom a szemét a pénzérmével, és megfullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!