Emberek akik utálják az emókat! Miért van ez?
Nem vagyok emó, még enyhe beütésem sincs. Nem értem, az emberek miért mondják, hogy köcsög emók, érvagdosósak stb...
Van pár ilyen ismerősöm, míg én vígan végignéztem ahogy fojt a lábamból a vér (esés után) ő alig bírta nézni, nem hogy vagdossa magát....
Egy másik meg az öltözködésébe tett emó elemeket, és erre azt mondják pózer. De miért? Neki tetszik a kockás öv, egyebek, akkor miért ne hordhatná? Miért lett egyből pózer? Ennyi erővel lehetne punk is, mert ők is hordanak kockásat!
A barátomnak pedig a haja "emós", de nem vasalja, festi, meg hasonlók, mind a 2 szemével rendesen lát, egyiket sem takarja a haja!
Miért utáljál őket? Ez egy új divat, véleményem szerint ugyan olyan szánalmasak a fújolók, mint amilyennek ők gondolják az emókat!
Egy punk/rocker csaj
Mert volt valaki aki elkezdte szidni őket meg piszkálni, és mondta a többinek hogy "gyertek ez jó poén, simán megverjük, meg még a lányok is látják hogy milyen kemények vagyunk, meg nem félünj azoktól se akik így néznek ki". Meg hogy a fiú emok b***k, mert hosszú hajuk van. Na és a páwa fiúk? Azok nem b***k, mert páwának lenni "menő"! Azért is utálják az emokat, mert másabb az "átlagosnál". Aki másabb egy kicsit mint a többi ember, legyen stílusban vagy bármiben, az nem normális, meg kell verni. De ennyi erővel az emok verhetnék a többi embert, mert nekik meg azok a másabbak. Vegyünk egy példát: régen az volt a menő ha valaki okos, jó tanuló, és az okosak piszkálták a butákat. Ma az a menő, ha valaki buta mint a föld, és azok piszkállyák az okosakat. Én emo vagyok. Engem is szoktak piszkálni, itt gyakorin is megkaptam már hogy "kihaltak" ezért én meg a többi ilyen az pózer. De nem szokott érdekelni, mert az az illető azt hitte nem tudok mit válaszolni, de válaszoltam normálisan, és nem tud válaszolni. Akkor ki(k) a nem normálisak? Az emok akik válaszolnak, nem azt teszik hogy jól van hadjuk, vagy az "átlagos" ember aki nem tud válaszolni, megbeszélni a dolgokat? Most nem azt akarom hogy az emok szentek, nem azok, köztük is vannak persze olyanok akik csak divatbol csinálják (pózerek), de ahoz is mi közük az embereknek? Ha ő az akar lenni had csinálja. Sajnálom hogy hosszú lett a szövegem. Ígyis tudnék mit mondani ^^. Azt is tudom hogy ez a kérdés régen volt felrakva, de én akkor is válaszolok rá, és remélem lesz olyan aki látja, és válaszol rá. Ha egyet ért velem indokolja, ha nem indokolja. Aki nem ért velem egyet annak is válaszolok, mert EMBEREK VAGYUNK és mindenkinek meglehet a saját véleménye^^
Üdv.: egy emo fiú ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!