Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 'Vámpír' vagyok? Ha nem,...

'Vámpír' vagyok? Ha nem, megharapna vmi cuki vámpírfiú?

Figyelt kérdés
Annyira sápadt vagyok, szép fehérbőrű, mint a vámpírok, a napfény rettentően zavar, szinte megvakulok a napsugaraktól, és olyasmi 'különleges képességem' van, hogy amiről beszélek, az meg is jelenik, beszélek vkiről, és msn-en megjelenik, vkire gondolok a buszon, és a következő megállóban felszáll. Meg látomásféléim is vannak, megálmodok előre sokszor dolgokat, és vagy megtörténik az egész, vagy pedig azzal a személlyel találkozok másnap, akivel álmodtam, és nagyon ritkán talizunk..
2009. dec. 9. 19:35
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
58%

Pfff, micsoda pötsök.

Nekem is volt ilyen időszakom tinikoromban, valami aurás-boszi magyarázott valami ilyesmiről, hogy tinikorban a harmadik szem stb. Kinőttem. Most már azt sem veszem észre az utcán, ha elmegy mellettem az, akire épp aznap gondoltam. :-)

de ha találsz itt valami cuki vámpírkát, küldd át nekem is :-)

28L

2009. dec. 9. 22:08
 12/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem akarsz esetleg oda gondolni engem az ágyadba? Elbaszélgetnénk... khm... beszélgetnénk. :D
2009. dec. 14. 20:23
 13/30 A kérdező kommentje:
khmm, ha cuki vámpír vagy, akkor egy kis együttjárás után benne lennék :)
2009. dec. 14. 20:27
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
pp,na zsák a foltját.Óvoda.
2009. dec. 14. 20:41
 15/30 anonim ***** válasza:
42%
ppfff,na zsák a foltját.Óvoda.
2009. dec. 14. 20:41
 16/30 A kérdező kommentje:
akkor minek írsz ide? nem vagy elkötelezve illetve nincs írásbeli szerződés gondolom, hogy minden kérdésre válaszoljunk, arra is ami esetleg nem felel meg a humorérzékünknek/ízlésünknek. rmeélem sikerült felfogni.. óvoda.. :)
2009. dec. 14. 20:48
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, ez amúgy tényleg nem vicces kérdés..:/

Legalább akkor megnézted volna, melyik kategóriába rakod, így nem csoda, hogy sokan komolynak veszik a kérdést.

2009. dec. 14. 20:59
 18/30 anonim ***** válasza:
59%

nekem is vannak látomásféléim, de azokat általában egy 1es cigi előzi meg.... na mind1.

de ha jól nézel ki, és tényleg fekszik neked ez a vámpíros harapdálós dolog, szívesen harapdállak.

2009. dec. 14. 22:01
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
én is irtózom a napfénytől de azért mert a wow miatt csak néha alszom és a monitor fényéhez vagyok szokva xD
2009. dec. 14. 22:31
 20/30 anonim ***** válasza:
18%
Ekkora kis p*csát..
2009. dec. 14. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!