Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 'Vámpír' vagyok? Ha nem,...

'Vámpír' vagyok? Ha nem, megharapna vmi cuki vámpírfiú?

Figyelt kérdés
Annyira sápadt vagyok, szép fehérbőrű, mint a vámpírok, a napfény rettentően zavar, szinte megvakulok a napsugaraktól, és olyasmi 'különleges képességem' van, hogy amiről beszélek, az meg is jelenik, beszélek vkiről, és msn-en megjelenik, vkire gondolok a buszon, és a következő megállóban felszáll. Meg látomásféléim is vannak, megálmodok előre sokszor dolgokat, és vagy megtörténik az egész, vagy pedig azzal a személlyel találkozok másnap, akivel álmodtam, és nagyon ritkán talizunk..
2009. dec. 9. 19:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
61%
Gyerek vagy.Olvass valami komolyabbat,ne ilyen sz*rfaszú vámpíros baromságokat.Szánalmas vagy,ugye tudod?
2009. dec. 9. 19:52
 2/30 A kérdező kommentje:
az ilyen negatív válaszokra nem vagyok kiváncsi, humorból írtam ki, meg persze szeretem a vámpíros könyveket,filmeket, ki nem? de hát, akinek nincs humorérzéke, annak nem is lesz.. :/
2009. dec. 9. 19:54
 3/30 anonim ***** válasza:
28%

A humorérzékemmel nincs gond sajnos,bár lenne,és akkor most a földön fetrengenék a röhögéstől,de nem.

A humor kategória arra lett kitalálva,hogy az ehhez hasonló nagggyonvicces kérdések oda kerüljenek.

Nem kéne még az ágyban lenned ilyenkor,drága?

2009. dec. 9. 20:00
 4/30 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok gyerek, sem a maga drágája

2. ha mégis az vagyok, akkor maga micsoda? 90 éves semmi humorérzékkel rendelkező öregember? nem akartam bunkó lenni, de azért egy kicsit bunkó volt..

2009. dec. 9. 20:08
 5/30 anonim ***** válasza:
51%
Neked nem egy vámpírfiú kéne, hanem egy pszichológus... -.-
2009. dec. 9. 20:09
 6/30 A kérdező kommentje:
elgépeltem: nem akartam bunkó lenni, de kicsit felhúztam magam a 'kedves' válaszán
2009. dec. 9. 20:11
 7/30 A kérdező kommentje:
SENKINEK SINCS HUMORÉRZÉKE????
2009. dec. 9. 20:11
 8/30 anonim ***** válasza:
66%

Höhö.

"Nem vagyok a maga drágája" Na EZ vicces volt.

Legyen akkor már inkább pszichiáter,az legalább írhat fel gyógyszert is...

Nem vagyok gyerek,jóvan bibibíííí,bazzz,nagyon gáz vagy.

2009. dec. 9. 20:16
 9/30 anonim ***** válasza:
66%
Ja,meg tudod ez úgy van,hogyha gyanúsan senkinek sincs humorérzéke,akkor valószínűleg te vagy az aki híjján van az efféle képességeknek.
2009. dec. 9. 20:17
 10/30 anonim ***** válasza:
42%

Lehet én is vámpír vagyok? Érzem, hogy valami elhagyott... Mi is lehet az? Érzem, hogy üres lett az életem e sorok után... Ja, a humorérzékem volt az.

Amúgy pedig nem tudom mit lehet szeretni azon a nyálas szar Alkonyaton (bocsánat, Magyarországon Twilight)

2009. dec. 9. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!