Tényleg boldogok a külföldi pl filippínó vagy akár thai fiatal prostituált lányok tényleg őszinte lehet a mosolyuk belülről fakadó,és vajon miért hazudnak emberek?
Tegnap találtam egy videót a neten ahol egy külföldi fickó vlogolt az utazásairól most éppen a fülöpszigeteken tartózkodik és magyarra fordítva ez a videó címe "Béreltem egy 200 dolláros barátnőt a Fülöp-szigeteken"
Aztán olvastam a sok dicsérő meg ámuldozó hozzászólást,hogy milyen fantasztikus kémia van a csaj meg a csávó között meg milyen fantasztikus mosolygós a csaj meg stb... Állítólag a fickó ha megy egy országba akkor ott bérel egy nőt.Na most gondolom a filippínó nő jó hogy mosolyog ha a fickó fizet neki azért mert szolgáltatást nyújt vagyis pl eljátszik egy barátnőt.Amúgy pár filippínó nő írta a videó alatt,hogy a filippínó nék nem eljátsszák ,hogy mosolyognak meg boldogak hanem tényleg boldogak.Csak kérdem én miért boldog valaki ha prostiként a testével kell keresni a pénzét bár tudom vannak nők akik a szex élvezetéért is prostik csak ugye a kellemest a hasznossal.De a szegénység akkor most amúgy a boldogságot jelenti?Mert ugye sok szép lány aki prostiként dolgozik a szegénység végett teszi.De lehet tényleg boldogok és őszinte a mosolyuk,lehet tényleg boldogság szegénynek lenni.Bár magyarországon kevesebb mosolygós szegény ember arcot látni.
Húúú, te nagyon keveset tudsz a Távol-Keletről!!!
Én elég sokszor elég sok országban voltam arrafelé, és sem a pasi, sem a csajok nem hazudtak!
A Fülöp szigeteken, Balin, Jáván, Szingapúrban, Vietnamban, Thaiföldön stb. stb. bizony nagyon mosolyognak az emberek, és nem azért mert ki van írva az amerikai "Keep smiling"... Boldogok a vallásukkal,az országukkal, a lelkükkel, a helyzetükkel - és hosszan sorolhatnám!
Ez a szegénységes duma... Szeretnénk mi olyan szegények lenni...
Náluk más a szex megítélése: nem olyan álságos, szabadabb, teljesebb!
Nézz szét előbb a világban, aztán mondj véleményt róla, mert akkor nem fogsz hülyeségeket beszélni!
Az egyik munkatársam fülöpszigeti, ott van az egész családja a munkatársam már 60+ csak azért jött ki németbe dolgozni kb 15-10 évvel ezelőtt dolgozni hogy az unokáinak legyen több zsebpénze. Itt németbe van egy háza, fülöpszigeteken van neki 3 és 2 autója. Gyerekeinek is van házuk, és jó motorjaik.
Jól élnek, és tényleg folyamatosan mosolyog, szereti az eletét, nyugodt természetü, és iszonyat kedves mindenkivel.
Az első kommentelőnek igaza van ezt aláírom
1/
Nekem már úgy is mindegy már csak a halál jön,mindenről lekéstem.
2/
Gondolom azért náluk sem ez az átlagos életszínvonal.Itthon se mindenki tök csóró csak a többség.
5 - Jó kérdés!
Én Balin voltam egy temetésen.
A halottat egy üregbe zárták addig, amíg a család nem tudja méltón eltemetni. A méltó eltemetés egy hatalmas buli, amelyre a falu minden tagját meg kell hívni!!!
Az ő felfogásuk szerint (és szerintem is) akit szeretünk, az úgyis a paradicsomba kerül! Tehát örüljünk együtt, hogy a szerettünk a világ legjobb, legboldogabb helyére került!!! A halál az élet része, és az élete folytatódik a paradicsomban. A földi létet leszolgálta, jöhet a jutalom!
Ezt a testet amit eddig használt visszaadják a Földanyának, hogy a paradicsomban ez már ne kisértsen. A halál a boldog beteljesedés, továbblépés egy új, mindennél jobb világba.
Miért sirassam, ha neki sokkal jobb? Hiszen szeretem, és így jobbat akarok neki. Érted a lényegét?
Nem hülyeség!
Sok távol-keleti országban a reinkarnációban hisznek, vagyis a halál nem vége semminek, csupán egy új kezdethez vezető következő lépés. Mivel változtatni nem tudsz rajta, fogadd el, hogy egyszer meghalsz és éld úgy az életed, hogy minél elégedettebb lehess vele.
Hogy miért boldog valaki? Pl. Mert tudja, hogy lehetne sokkal rosszabb is az élete. Vajon bányászként jobb dolga lenne, mint prostiként?
6/
Igen ez tipikusan a szegények lelki vigasza amit írsz mint a majd a következő életemben....Hát sajnos a halál után már nem fog élni amiről lemaradt az életben azt már nem fogja bepótolni utána de a hit egy szép dolog van,hogy az ad az embernek erőt.Vagyis sokan nem merik elfogadni,hogy meghalsz és nem leszel többé egyszerűbb azt hinni,hogy ha szegény is és rendes is voltál akinek nem adatott meg a földi igazán jólét majd ha meghal az állítólagos paradicsomban majd Kánaán lesz...
7/
Igen és ott van a mondatod elején rögtön a hangsúly hisznek,én is hiszek dolgokban bár nekem sok erőt már nem tud adni de ahogy olvasom egy hit/elmélet alapján boldogságot tudnak kinyerni.Relatív az is,hogy kinek mik az igényei és mi az amitől úgy érzi,hogy jól élte az életét és elégedett volt.Mert pl sokan a pénz és a tárgyak rabjai ami örök elégedetlenség mikor a "csúcson" vannak akkor sem elégedettek sokan.Szóval ha valakinek pici igénye van és az pl nem a tárgyakra korlátozódik vagy az anyagi jussokra akkor igen valószínű lehet boldog,vagy lehet boldog aki a társadalmi civilizáción kívül él meg ilyesmi.A második is relatív amit írsz mert kérdés vigasztal e az valakit,hogy van nála rosszabb sorsú ember és lehetne neki is rosszabb de szerencsés,hogy jobb az élete sokaknál.Na ez sem működik mindenkinél mert a mai világban még ha gürcölnek is sokan sokaknak jó jobb mint egy afrikai nyomor negyedben pl de attól,hogy jobb az élete az embernek még nem biztos,hogy boldog is mert én azt szoktam mondani ,hogy mindenkinek a saját helyzete a nehéz.Ha én pl szorongok xy dologért de belegondolok,hogy hú ennek meg ennek meg milyen fos az élete engem nem vigasztal mert ami bennem zajlik az az én poklom és azt külső dolgokkal nem lehet elnyomni,vagyis bármilyen szinten is szenved valaki mindig a saját szenvedése a legsúlyosabb saját maga számára hiába van nála másnak rosszabb sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!