Hogy ne legyek rosszul?
Figyelt kérdés
Általánosban kezdődött,amikor biológiaórán vettük az embertant,ki kellett kéreckednem folyton,mert rámjön a rosszullét,jön a szürke köd a szememre,és utána jöhetne az elájulás.De ha bárhol,társaságban is,ha beszélgetnek valamilyen betegségről,orvosi dologról,embertani dolgokról,rámjön egy fura érzés,és rosszul leszek.Voltam már így villamoson is,hogy elszürkült minden,és legközelebb kint,a járdán eszméltem fel hogy ott fekszem és körbevesznek.Lassan el fogjuk kezdeni az embertant a suliban és nagyon félek.Nem akarom újra eljátszani az,mint általánosban.Nekem is rossz,és a többieknek is ok,hogy piszkálhassanak.De ez az egész életemen keresztülmegy,hogy nem bírok végighallgatni egy sztorit,mert akkor elmegyek arrébb,hogy ne halljam,mert nem akarok rosszul lenni,vagy elájulni.Van ilyen más is? Hogy tudnám ezt leküzdeni,hogy bírjam hallgatni az ilyeneket,mint más hétköznapi ember?2009. dec. 7. 19:12
1/2 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, bár még nem ájultam el, de forgott velem a világ és nagyon rosszul lettem. Annyit tudok mondani, hogy szólj a tanárnak, hogy nem bírod ezeket a témákat, valamit biztos ki lehet találni. Ha nagyon súlyos a dolog, esetleg érdemes lenned elmenned pszichológushoz, lehet, hogy lelki dolgok húzódnak a háttérben, melyeken ilyen formán esetleg lehetne segíteni. De embertan előtt feltétlenül figyelmeztesd a tanárt, hogy könnyen elájulhatsz, rendszeresen megtörténik, ha szóba kerül a téma, remélhetőleg rendes és nem várja meg, amíg tényleg elájulsz.
2/2 anonim válasza:
én a melegtől ájulok el... uszodában termálvízbe be se mehetek mert ahogy kijövök ájulok is el....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!