Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a nőről?

Mi a véleményetek erről a nőről?

2009. dec. 6. 19:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó, én megértem, ha haragszotok rá! A mi családunkban is vannak konfliktusok! De soha nem fogadnék el olyan embertől semmit, akit gyűlölök! Ha van tartásod, te sem teszed ezt. Ráadásul a kicsi gyereked ezt látja!

Én szó szerint hányingert kaptam a kérdéstől, és a kommentektől!!

2009. dec. 6. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
De jó, hogy itt mindenki olyan fene tökéletes, tévedhetetlen, szuper anyuka, stb.......! Seperjen mindenki a saját háza előtt. Volt egy kérdés lehet rá normálisan válaszolni, akinek meg nem tetszik, mehet.....
2009. dec. 6. 21:24
 13/15 anonim válasza:
83%

Ha hányingert kaptál tőle, minek foglalkozol még mindig ezzel a témával? Csukd be az oldalt és el van felejtve!

Biztos vagyok benne, hoyg a Te családodban is találnának kutakodók mocskos dolgokat - csak nyilván nem beszélsz róla... Mint tudjuk, nincs makulátlan ember!!! Még Te sem, és semelyik bíráskodó sem tökéletes!

2009. dec. 6. 21:35
 14/15 A kérdező kommentje:

Na látom, megérkezett a "rajongótábor" :))

Sajnos, egyre több az ilyen "ember", mint ti vagytok.

Persze, nem vagyok tökéletes, de jellemtelen sosem voltam. Akit legjobban sajnálok, az a gyerek, mert ő a rossz példát látja, ezt tanulja a szüleitől.

Hogy miért szólok bele? Egyrészt ugyanolyan jogom van véleményt nyilvánítani, mint nektek. Másrészt, reménykedem, hogy talán elgondolkozik ez a nő, hogy mégsem helyes, ahogy viselkedik.

2009. dec. 7. 09:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nagyon jó volt a kérdésedet, hozzászólásodat olvasni. A mai világban sajnos ez az eszköz, megoldás, módszer a konfliktus helyzetekben. A rosszindulatnak vagy a gőgnek semmi értelme, hisz egy lavinát indít el, aminek az eredménye a hatalmas pusztítás. Van egy gyereke, aki ezt a példát látja, s később az anyukával (lehet) is így fog bánni. Bár ezen még nem gondolkodott el a kedves szülő?!

A legjobb megoldásnak azt tartom, ha leülnek és megbeszélik az apóssal. Én nap mint nap ezt gyakorolom. Néha falakba ütközöm, mert elzárkóznak az emberek, vagy zokon veszik, hogy szemtől szembe (merem) mondom el a véleményem.

Az anyukának nem is tudom mi is volt igazán a célja a kérdéssel, de lehetősége volt rá, s megtette, de el kell fogadnia, hogy ilyenkor ilyen vagy olyan véleményeket is fog kapni.

Remélem idővel be fogja látni, hogy agresszív hozzáállásnak semmi értelme, mert az élet, a sors azt fogja visszaadni.

2009. dec. 7. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!