Mi a véleményetek erről a nőről? Szerintetek is olyan szexi, mint amilyennek ő látja magát?
2011. aug. 18. 20:54
2/20 anonim válasza:
Ez hogy tudja kimosni ott lent? :D
4/20 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem szexi, sőt visszataszító, de... sokkal jobb mint azok a k.rva anorexiás modellek és hírességek, mert legalább önbizalmat ad a kövéreknek!!!
5/20 anonim válasza:
ez szerintem photoshop. ilyen kövéren kizártnak tartom, hogy egy emberi lény még életképes lenne
6/20 anonim válasza:
b.sszus én rosszul lettem ... :S-.- ez durva már! :S
7/20 anonim válasza:
ÚRISTEN pfujj!!!! és ez nem jobb, mint a vékony modellek, nem hiszem hogy van az a kövér ember, akinek egy ilyen nő ad önbizalmat. a "k.rva anorexiás" meg a vékony, hízni nem tudó lányoknak növeli az önbizalmát, kedves egyik válaszoló!
8/20 anonim válasza:
Ez milliószor rosszabb az anorexiánál.....ugyanis ennek a nőnek totál beteg az agya is, mármint az anorexiások sem egészségesek, de ekkora mentális ferdülésük nincs. Nekik pszichológiai okai vannak a betegségüknek, ennek a nőnek több. Hihetetlen a családja is, amikor elkezdett hízni nem beszéltek a lelkére? Ott vigyorog mellette a testvére, holott ha meghal a nővére neki is benne lesz a keze mert nem térítette észre a kedves tesót.
Felháborító. Ráadásul azt hiszi azért mert cukrot mér már nincs is veszélyben, a gyerekeire sem gondol, csak a hírnévre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!