Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nőről? Szerintetek is olyan szexi, mint amilyennek ő látja magát?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 18. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
durva. szerintem nem szexi. de ha ő így érzi jól magát, akkor egészségére:)
2011. aug. 20. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
nem,nem!! ezt nem kéne reklámozni hoyg a kövérség jó dolog ,a kövérség egyenlő a betegségekkel a tehetetlenséggel látványra se megnyerő.undorító! lusta dög! ez jut az eszembe,na meg miylen bőrproblémái lehetnek már azokat a hurkákat emelgetni ,mosni alatta blaaa
2011. aug. 20. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem az egész testemen nincs annyi háj, mint neki a karján.. Gyönyörű látvány:-(. Azt a sok pénzt, amit saját maga hízlalására költ, fordíthatná a fiaira is.
2011. aug. 20. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát ez öngyilkos akar lenni. A szíve nem fogja sokáig bírni és szegény gyerekek anya nélkül kell felnőjenek. :S De mi ebben a szexi? Ez tényleg beteg, az anorexia ellentéte.
2011. aug. 20. 19:29
 15/20 anonim ***** válasza:
A kövéreknek csak ne akarjon senki önbizalmat adni, ugyanúgy ahogy az anorexiásoknak se. Egyik sem jobb a másiknál. Mindkettőnél elsősorban az agyban van a probléma, mert az egyik nem bír leállni az evéssel, ez egy pótcselekvés, örömforrás neki, az anorexiás meg azért érzi magát erősnek, hogy le tudja győzni az éhséget... Nekik nem önbizalmat kell adni. Illetve nem olyan formában, hogy jól van vannak ők úgy is, hanem olyan formában, hogy elhiggyék, hogy tudnak ellene tenni, van hozzá elég akaraterejük. Egyáltalán nem kéne elhitetni a kövérekkel, hogy ez nem egy rossz dolog. Igenis rossz.
2011. aug. 20. 19:47
 16/20 anonim ***** válasza:
tajgetosz pozitiv
2011. aug. 20. 21:48
 17/20 emolány ***** válasza:
Undorító és még hülye is mert neki tetszik amit lát.
2011. aug. 21. 09:12
 18/20 anonim ***** válasza:
egyetertek az utolsoval:)
2011. aug. 21. 10:47
 19/20 anonim ***** válasza:

a 'hízni nem tudó' anorexiásoknak ad önbizalmat?? mire fel?

az anorexiás ku.rvák nem azért 'nem tudnak' hízni, mert megesznek ötezer kalóriát egy nap, hanem direkt koplalnak hogy úgy nézzenek ki. hát tényleg nagyon tudom őket sajnálni, ha ilyen idióták akkor meg is érdemlik! elég szánalmas hogy még 30 kilósan is kövérnek látják magukat!

és ez miért is van?? hát azért, mert ezt reklámozzák, ez az ideál! én is azért érzem hót sza.rul magamat általában, mert nem így nézek ki, pedig nem vagyok olyan kövér, csak nem is vagyok pálcika!

és miért ne adna önbizalmat a kövéreknek??! pont azt hirdeti, hogy akkor is érezheti magát szépnek az ember, ha nem olyan ki.baszott pálcika modellalkat mint a legtöbben!

és ezért kellett leszavazni...!! gratulálook, nagyon értelmesek vagytok. biztos nem tudjátok milyen hogyha valaki súlyfelesleggel küzd és állandóan kevesebbnek érzi magát mert nem olyan 'csinos'!!

2011. aug. 21. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
nem azért szavaz le valaki egy súlyosabbat, mert súlyosabb, hanem azért, mert aki vékony, az már szerinte ku.rva....miért is??
2011. aug. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!