Mi a véleményetek erről a nőről? Szerintetek is olyan szexi, mint amilyennek ő látja magát?
a 'hízni nem tudó' anorexiásoknak ad önbizalmat?? mire fel?
az anorexiás ku.rvák nem azért 'nem tudnak' hízni, mert megesznek ötezer kalóriát egy nap, hanem direkt koplalnak hogy úgy nézzenek ki. hát tényleg nagyon tudom őket sajnálni, ha ilyen idióták akkor meg is érdemlik! elég szánalmas hogy még 30 kilósan is kövérnek látják magukat!
és ez miért is van?? hát azért, mert ezt reklámozzák, ez az ideál! én is azért érzem hót sza.rul magamat általában, mert nem így nézek ki, pedig nem vagyok olyan kövér, csak nem is vagyok pálcika!
és miért ne adna önbizalmat a kövéreknek??! pont azt hirdeti, hogy akkor is érezheti magát szépnek az ember, ha nem olyan ki.baszott pálcika modellalkat mint a legtöbben!
és ezért kellett leszavazni...!! gratulálook, nagyon értelmesek vagytok. biztos nem tudjátok milyen hogyha valaki súlyfelesleggel küzd és állandóan kevesebbnek érzi magát mert nem olyan 'csinos'!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!