Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a nőről?

Mi a véleményetek erről a nőről?

2009. dec. 6. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
hát ez kéééész XD XD
2009. dec. 6. 19:13
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

a vélemányünket kérdezed:

ő állítja megvan az oka, hááát lehet, de szerintem

nem tudja jó dolgában mit tegyen, majd ha beteg lesz, akkor megtudja, hoyg a legnagyobb kincs nem megvehető.

2009. dec. 6. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
szerintem jófej a nő :D
2009. dec. 6. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem szimpatikus házzáállás, de mivel nem ismerjük az eset összes vonatkozását, így nem ítélkezhetek. Én nem tennék ilyet. Inkább megpróbálnám elfogadni, és valamilyen szinten kibékülni a nagypapával. (az én gyerekeimnek sajnos már nincsenek nagyszüleik.) Nem hiszem hogy ez jót tesz a gyereknek, pláne ha erről ő előtte beszélnek a szülei.
2009. dec. 6. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Rosszindulat, gőg, elégedetlenség beszél belőle. Nagy szar lehet az élete, boldogtalanság nap mint nap becsönget,leül, és szívja a friss levegőt. Szóval nehéz normálisan úgy élni, hogy közben fulladozik a saját bűzében.
2009. dec. 6. 19:39
 6/15 anonim válasza:
38%

Örülök ennek a kérdésnek itt - ha már ott mihaszna lett volna bármit is mondani a hozzáállásról.

Az ilyen típusú hozzáállással (mármint a hölgyével) szerintem magában nem is lenne baj - mármint ha magában élne, egy szigeten. Ott azt tesz, amit akar.

Csak! Emberek között él, emberekkel érintkezik, hatással van emberekre, amik továbbá vannak hatással másokra. Így nem kell csodálkozni az adócsalókon, a viselkedésüket fegyelemben tartani nem tudókon, a másoknak - s következésképpen magunknak is - alátevőkön, és ezek drága kis porontyain, akik aztán tényleg nem tehetnek semmiről, egyszerűen csak ilyen példát látnak, ezen nőnek fel.

A sors jó rendező - minden hülyeség kiforrja magát. Nem lehetne ezt a "kiforrást" megelőzni, netán mellőzni, pl. önmagunkra és a másikra figyeléssel, tisztulással, önképzéssel?

Hagyjuk csak nyugodtan magunkat, hadd butítson el a pénz, a birtoklás káprázata - amiket viszont a sírba már nem tudunk továbbvinni ...

32/F

2009. dec. 6. 19:56
 7/15 anonim ***** válasza:
58%

Az a velemenyen rola, hogy csupan menozni akart.

Mert a boltok tele vannak jobbnal jobb, dragabbnal dragabb cuccokkal. Csak be kell menni es meg kell venni. Honnan tudjam, hogy nekik mire van szukseguk? Miert kellene nekik barmit is ajanlani? Ki kell menni egy nagy uzlekozpontba, aztan a boseg zavaraban kivalasztani ami kell nekik.

2009. dec. 6. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem ez a nő intelligens, nem buta, de nagyon anyagias, haragtartó, bosszúálló!

Nem ismerem a helyzetet. Elhiszem, hogy utálni való a nagypapa, de ha utálok valakit, akkor nem keresem a társaságát sem, nem hogy még ajándékot vetetek vele és bosszúból jó drágát...

Emlékeztet az egyik ismerősömre, akinek minden mondatában szerepel vagy a "pénz" vagy a "forint" vagy a "drága" vagy az "olcsó" szó... Szerintem ez a nő is ilyen lehet.

2009. dec. 6. 20:18
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Engem kíváncsivá tett, vajon mi állhat a háttérben??? De szerintem bárki csinál ilyesmit, persze nem pont após kizsákmányolását, de nekem a sok felháborodott ember nem tetszik, én nem tudom elhinni, hogy mindenki tökéletesen éli az életét.
2009. dec. 6. 20:36
 10/15 anonim válasza:
70%

Valóban nem ismeritek a helyzetet....... Hihetetlen, hogy egy kérdésből mi ki nem alakul!!! És igen, én írtam ki a másik kérdést.

Haragtartó? Igen, azok vagyunk - vele! Miután úgy bánt velünk ahogy - amit nem tudok részletezni, mert eg ynap kevés hozzá.... Megvan rá sajnos az okunk, nekünk fáj a legjobban, higyjétek el!

Keresem a társaságát? Mi ugyan nem! A gyerek születése előtt évente 1X találkoztunk, akkor is azért, mert mi úgy gondoltunk, ez az egy legalább legyen és hívtuk. Ha rajta múlott volna, akkor egyáltalán nem találkoztunk volna. Mióta viszont megszületett a gyerek, jön hetente, nem kell hívni - betoppan.

Ajándékot vetetni? Én nem kérem soha, hogy vegyen valamit. Ő mondja, hogy mondjuk, mit vegyen a gyereknek. Ha mindegy neki, mennyibe kerül, akkor miért baj, ha olyat vetetünk vele, amit mi nem engedhetünk meg magunknak?

A kérdés kiírásának stílusát lehet kritizálni, fogalmazhatttam volna valóban kcsit finomabban. De egy helyzet ismerete nélkül nem lehet ítélkezni senki és semmilyen helyzet felett. Sajnos ez egy olyan helyzet és én egy olyan nő vagyok. Sorry.

2009. dec. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!