Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem értem. Miért van ez? :'D

Nem értem. Miért van ez? :'D

Figyelt kérdés

Nem értem,h miért van az,h ha vmit jól csinálok,akkor semmi dícséret,vagy vmi... :D

De ha vmit elrontok,vagy nem csinálom meg,mindig kioktatnak,h miért nem csináltam meg. -.-

Pl.:

a)

Nincs kész a házim;kivan akadva a tanár x)

DE!Ha kész van + még szorgalmit is csinálok,nincs semmi...

b)

nem takarítom ki a szobám,anya szól,h miért nincs rend. >.<

DE! Ha rendet rakok,összepaokol mindenüttt,akkor nincs semmi,max. rend van & senki nem veszi észre,h ÉN csináltam rendet xD

Jó,igazuk van,a házinak készen kell lenni,és rendet is kell rakni! :)

De,ha 1x már kész van minden,akkor legalább 1 jó szót megérdemelnék,nem? :D

Ti hogy vagytok ezzel?

-?-

2009. dec. 6. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha azért vársz dicséretet, mert rend van a saját szobádban, akkor valami gond van veled. A te érdeked az,hogy tanulj és rendet tarts, ezért nem fog senki megdicsérni. Édesanyád elmosogat,főz,mos,takarít [gondolom] te megdicséred ezért? Ha van étel az asztalon az természetes, nem? De ha nincs akkor legorombítod, legalábbis felszólalsz. Nem tudom hány éves vagy, de ha ilyen alap dolgokért dicséretet vársz, akkor jó sok bajod lesz az életben. Pontozzatok le nyugodtan. 18 / L
2009. dec. 11. 18:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Neked ez a dolgod, a busz sofőrnek az a dolga, hogy vezessen. Megdícséri valaki, hogy vezet? És ha nem vezet...? Kicsit egocentrikus lehetsz..

21 L

2009. dec. 11. 18:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Jó,igazatok van és szerintem ezért lepontozni elég bunkóság lenne...Ez a Te véleményed!

Köszönöm a választ!:)

2009. dec. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!