Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem értem. Miért van ez? :'D

Nem értem. Miért van ez? :'D

Figyelt kérdés

Nem értem,h miért van az,h ha vmit jól csinálok,akkor semmi dícséret,vagy vmi... :D

De ha vmit elrontok,vagy nem csinálom meg,mindig kioktatnak,h miért nem csináltam meg. -.-

Pl.:

a)

Nincs kész a házim;kivan akadva a tanár x)

DE!Ha kész van + még szorgalmit is csinálok,nincs semmi...

b)

nem takarítom ki a szobám,anya szól,h miért nincs rend. >.<

DE! Ha rendet rakok,összepaokol mindenüttt,akkor nincs semmi,max. rend van & senki nem veszi észre,h ÉN csináltam rendet xD

Jó,igazuk van,a házinak készen kell lenni,és rendet is kell rakni! :)

De,ha 1x már kész van minden,akkor legalább 1 jó szót megérdemelnék,nem? :D

Ti hogy vagytok ezzel?

-?-

2009. dec. 6. 18:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*összepakolok :)
2009. dec. 6. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:

na velem is ez van

nincs kész a házim a tanár jól leszid meg minden közben én vok a legjobb abból a tantárgyból (amúgy ez egy nyelv) és akkor én kapok egyedül 5-st meg minden akk nincs semmi

2009. dec. 6. 18:54
 3/13 A kérdező kommentje:

De miért van ez? :o

Az embereknek ez annyira 'ALAP'-nak számít? xD

2009. dec. 6. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
igen, az lenne a természetes ha már suliba jársz, annyi a feladatod h tanulj és csináld meg a leckét! Tehát ezért miért kapnál dicséretet? A szoba takarítás is alap dolog h ne koszban meg a fertőben éljél, anyudnak muszáj valahogy beléd nevelnie h tarts rendet magad körül (ehhez hozzá teszem, h tizenéves koromban nekem is sok problémám volt ebből mert utáltam takarítani, de aztán később rájöttem h ha már egyedül lakok szülők nélkül akkor is nekem kell takarítani, magam miatt!!) jó persze ezért egy kis jószó beleférne, de ha ennyire probléma ez neked hozd szóba anyukádnak h kitakarítottál (magadtól) és mondjon már rá vmit:):)
2009. dec. 7. 13:20
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. :)

Jó megértem,ALAP dolog,h kész a házi,meg ilyenek,de azért néha jól esne pár jó szó,h amit csináltam,az jó,és örülnek neki,h magamtól csináltam vmi értelmes dolog! :D

2009. dec. 7. 14:22
 6/13 A kérdező kommentje:
*dolgot
2009. dec. 7. 14:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, valahol mondták is, hogy ilyenkor is ráfér az emberre a dicséret. Erre tudatosan kellene odafigyelnie a szülőnek és a tanárnak is. Nekem is volt olyan tanárom, akinél nagy szó volt a dicséret.
2009. dec. 8. 15:46
 8/13 A kérdező kommentje:
:))
2009. dec. 8. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Figyelj én megdicsérlek,nagyon ügyes Vagy!Csak így tovább:)))))))))))))))))
2009. dec. 11. 16:28
 10/13 A kérdező kommentje:

Óh,nagyon kedves vagy! :)) xD

(ez tényleg jól esett egy ilyen kib-szott nap után. *-*)

2009. dec. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!