Az emberek mikor lettek ilyen agresszív pszichopaták!?
Én világéletemben visszafogott, másokkal türelmes ember voltam viszonylag, konfliktusokba, verekedésekbe nem kerültem... Lehet csak én voltam ilyen szerencsés, hogy gyerekkoromban csak kijártunk a játszótérre barátokkal és estig haza se kerültem, mégis ép bőrrel megúsztam az egészet, akármilyen merész húzásaink voltak néha. Nem vagyok túl talpraesett, ha valaki kötözködik, odébb állok, próbálok magabiztosan tovább állni, nem szemkontaktust felvenni a cigányok közelében. Szóval ilyenek... Nem tudom mire gondolsz még mindig...
Hogy kell ezt elképzelni, állsz a buszmegállóban és odamennek téged szétverni, megalázni, "nem tisztelni"? Nem akarom elhinni.
jó az sem mindegy milyen környezetben él az ember és milyen féle fajta zsidó cigány emberekkel van körülvéve.
az ilyen bárányokra mint én egyből lecsapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!