Ti hogyan terveznétek meg egy rablást? Pl bankrablást?
1. válaszolónak: Szerintem ez egy olyan téma amin már mindenki gondolkodott ha csak 1 percig is, szóval csak úgy kíváncsiságból (na meg unalomból) feltettem ezt a kérdést. :D
2. válaszolónak: Szólásszabadság van, azt írsz le amit csak akarsz. Ha valaki megvalósítaná (bár erősen kétlem) az nem a te hibád lenne.
De a kérdés az volt hogy hogyan raboljak bankot úgy hogy ne kapjanak el, szóval ha nem kapnak el, nincs szükség börtön tervrajra ugyebár. :D
Talán senki sem pörgette még végig az agyát egy bankrabláson? hmmm... nem is értem, az ilyen "tökéletes rablás" kategóriájú filmek igen népszerűek szoktak lenni. Ennek ellenére nem ihletnek meg senkit sem tán? Nem hiszem el.
Továbbra is várom a terveket! :)
Ne bankot rabolj:D nem éri meg.. a bankbiztonság technika a fénykorát éli. Ékszerboltot rabolj:D
Ha van szerszámod áttörni a rácsot akkor mehet éjszaka, de semmilyen szerszám nem kap szét pár rácsot 2percnél korábban és 90 decibel alatt, tehát ez nem egy járható út.
Fényes nappal viszont csak a kirakatüveg gátol meg abban, hogy elvidd a pár kilónyi ékszert. Meg kell találni az időpontot, amikor már zárnak, és nincs bent vevő, de még a rácsot nem engedték le.
Egy társ mindenképpen kelleni fog, hiszen a természetesen rendszámtábla nélküli járgányt is kell valakinek vezetni.
Elővigyázatosságok: Telefont ne vigyél magaddal, mert bemérnek, hanem egyszerű 4000forintért beszerezhető walkie-talkie szettet használj. A pénzt ne használd egy hónapig legalább. Ha használod akkorne vegyél se új házat, se új kocsit, a munkahelyed se hagyd ott, mert az adóhatóság rádmozdul, és akkor tetoválhatod a tököli börtön térképét.
Ha letelt a hónap és a rejtekhelyről (mittomén Duna mélye) kivetted, valahogy próbáld tisztára mosni:-Fektesd be állampapírba, annak az eredetét nem kérik számon
-vagy fektesd be egy kis hozamú bizniszbe pl zöldséges vagy kávézó
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!