Mit gondoltok errol?
Figyelt kérdés
Altalanosba a lanyok nem szeretek vmiert allandoan mindenfele csuf nevet adtam nekem...Mint pl hulla mert egy picit feher volt az arcom......:S De viszont minden pasi fogdosott es azt nagyon utaltam es ok nem csufoltak soha...es ezt soha nem ertettem hogy ha fiuknak tetszettem a lanyok meg nagyon utaltak...:S:S Koszi a valaszokat elore is..:)2009. nov. 23. 16:37
1/6 anonim válasza:
Hát általánosba senkit nem annyira szeretnek a lányok,szerintem kivéve ha nagyon jó pasi vagy.A csajok néha nem látnak a szemüktől,de ami késik nem múlik.Nyugi semmi nincs veszve.
3/6 anonim válasza:
Gondolom lány a kérdező:D
Szóval teljesen normális dolog ez, a csajok nem szeretnek azért mert a pasik téged szeretnek és fogdosnak. Irigykednek.
4/6 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi elfejtettem odairni egyebkent lany vagyok!!:)
2009. nov. 24. 09:46
5/6 anonim válasza:
XD bocsika úgy tűnt mint ha nem az lennél.
akkor meg örülhetsz a lányok sokszor irígyek.(1 válaszoló vagyok)
6/6 anonim válasza:
Most komolyan ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted, hogy dicsekedhess?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!