Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok errol a kijelent...

Mit gondoltok errol a kijelentesrol?

Figyelt kérdés
Egyik osztalytarsam ezt mondta: "Cigi a kezunke,sor,bor elottunk,fuvezunk, s meg midnig van olyan aki azt mondja hogy nem tudunk elni."
2011. máj. 20. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ha nekik ez az élet akkor csak gratulálni tudok...hány évesek is? olyan 15-16nak tippelem...

Ez nem élet, sőt nagyon jó úton haladnak az elcseszése felé ;)

2011. máj. 20. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Hahahahhaaaaa ha így folytatja nem is nagyon fog élni.

És most ez alatt nem arra értem hogy hamarabb megpurcan - mert ez senki se érdekel, minket se érdekelt anno, hanem hogy az életminősége milyen lesz...

Engem se az rémített meg h meghalok hamarabb pár évvel, hanem hogy láttam az alkoholista dohányosokat a kórházban.

Érproblémák - mínusz egy láb... ha a szíverek szarakodnak akkor is a lábból vesznek ki eret aztán ha már xar a láb vérellátása lecsappantják. micsoda kellemes élet lehet láb nélkül főleg úgy hogy tudod Te tehetsz róla...

Drogambulancián nem jártam, de nem is nagyon érdekel.

Impotens kis pötsök lesznek, agyilag meg megint más kérdés hogy elég romboló.

Másrészt meg kíváncsi vagyok vajon mennyire vágják át őket... egyszer mérjék már meg az 1g-t xDxD ha egyáltalán füvet kapnak...

2011. máj. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!