Miert van ez? Ti mit gondoltok errol?
Istenem..Fel teszel egy kérdést holott tudod a választ..Örülj annak,hogy te jómódú családba tartozol,és nincsenek anyagi gondjaitok..
Egyébként ez még nem ők arra,hogy utáljanak.Nekem is vannak gazdag osztálytársaim akik tényleg gazdagok,de mégis annyira jó fejek,aranyosak,hogy szinte fel sem tűnik a társadalmi különbség.(na igen,ha hozzájuk megyünk akkor igen,de akkor sincs semmi féltékenység)
Talán eleve a viselkedésed olyan amilyen.Teljesen mindegy hogy gazdag vagy csóró vagy..te unszimpatikus maradsz..
Passz. Ha nem vagy beképzelt, akkor ne foglalkozz azokkal az irigy ismerőseiddel, akik emiatt elítélnek. Mondd azt, nem a te pénzed, hanem a szüleidé, ők dolgoztak meg érte.
Nem kell eltitkolni dolgokat, csak nem szabad dicsekedni vele, mert mint mondtam, nem a te érdemed.
Tanuld meg, nem az a lényeg, hogy mindenki szeressen, mert akkor nem lesz soha egyéniséged, és nem fog soha senki igazán szeretni. Foglalkozz azokkal, akiket barátodnak tartasz, a többieken pedig mosolyogj egy jót..
Velem is ez volt a helyzet 18 éves koromig. Jómódú családból származom, de a szüleim munkából szerezték a pénzüket és a nulláról indultak. Egész életemben a kemény munkára neveltek és arra, hogy mindent csak kemény küzdelem árán érhet el az ember. Soha nem voltam nagyképű, de az emberek csak a nagy házat, meg a nagy kocsikat látták és emiatt ki voltam közösítve. Nem hívtak sehova, "gazdag gyereknek", meg "milliomos csemetének" hívtak, rendszeresen megvertek, megaláztak. Nem voltak barátaim,stb stb. Miért? Irigység! Azért, mert sokan olyan közegben nőttek fel, ahol csak azt hallották, hogy akinek többje van, az dögöljön meg. Ennyi! Ezt hoztták otthonról. Ez a főiskolán változott meg. Ott senki nem ismert. Új lappal indultam. Rengeteg barátom lett, mert magam miatt szerettek és nem a körülményeim fényében alkottak véleményt rólam. Szóval ne akarj mindenkinek megfelelni. Mindig lesznek olyanok, akik irigyek lesznek rád, nem fog mindenki szeretni, viselkedhetsz akárhogy, jöhetsz akárhonnét. Légy önmagad és értékeld a barátaidat. Az igaz barátaidat és ne azokat, akik az esetleges jobb körülményeid miatt keresik a kegyeidet!
Üdv, Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!