Mit szeretnétek, a ti jövőtök hogyan alakuljon? (:
Írhatsz nagyon merész dolgokat is, de természetesen ha lehet, legyen közük is a realizmushoz.:D
Leírom, én hogyan szeretném:
Most 8. osztályos vagyok. A gimnáziumot itt akarom/fogom kijárni, és utána szívesen mennék angliába, londonba egyetemre. Természetesen megtanulnák addigra angolul.
Ott kitanulnák valami jó kis szakmát, és keresnék valami jó bizniszt, ami nagyon sok pénzt hoz. De akár nyitnák valami bankot.
Szóval ilyen pénzes ember lennék.
Vennék nyaralót a karib-tengeren, vennék londonban egy lakást. Vennék egy jó sportkocsit (minden vágyam*_*)
Walesben száguldoznák rajta az utakon.
Akár szüntelenül dolgoznák, csak hogy ez teljesüljön.
Aztán meg majd élvezném a nyugodt, nyugdíjas napjaim.:)
Szóval én valami ilyesmire gondoltam.:)
Neketek milyen "terveitek" vannak?:)
Utolsó!
Biztosan megkapod.:)))
Én remélem hogy a jövőben nem nákozol :D
Nem dolgoznák, hanem dolgoznék stb.
Tudom, tudom mit kötekedek. :P
saját ház+gyerekek+rendes férj..ez még az elkövetkezendő 15 év zenéje..
DE!
Az elkövetkezendő 6 évem szeretném ha így alakulna:
felvennének abba a suliba,ahova szeretnék menni+leérettségiznék+megkapnám a gyermek gondozó és ápoló okj-s szakképesítést+elballagnék,ezek után csinálnék egy hetedhét országra szóló BULIT,amin ott lenne minden általános iskolás haverom,tanárom,és a középiskolás igazgató is XD ..miért pont egy ilyen bulit szeretnék??mert ez az én dicsőségem lenne..akinek meg már megvan a szakképesitése,örüljön,MERT VALAKINEK MÉG NINCS MEG,VALAKINEK MÉG EZ AZ ÁLMA!:D
18:56-os.:P
Jaja, másba nem, hát ebbe is bele lehet kötni.:D
Amúgy tudom, hogy az -nék, csak nekem valahogy így kényelmesebb.:P
Érettségi, aztán szakmai vizsga is aztán fősuli, aztán valami jó állást szerezni. Eljutni Kanadába, Finnországba, Skóciába, Írországba, Németországba, Angliába és Franciaországba. Vagy legalább valamelyik helyre. Esetleg ott férjhez menni. Nem feltétlenül szeretnék férjhez menni. Nem akarom lekötni az életemet. Utazgatni szeretnék és eljutni a kedvenc helyeimre. Aztán ha már ezeken túl vagyok, akkor jöhet a férj és a gyerekek. :)
17 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!