Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szeretnétek, a ti jövőtök...

Mit szeretnétek, a ti jövőtök hogyan alakuljon? (:

Figyelt kérdés

Írhatsz nagyon merész dolgokat is, de természetesen ha lehet, legyen közük is a realizmushoz.:D

Leírom, én hogyan szeretném:

Most 8. osztályos vagyok. A gimnáziumot itt akarom/fogom kijárni, és utána szívesen mennék angliába, londonba egyetemre. Természetesen megtanulnák addigra angolul.

Ott kitanulnák valami jó kis szakmát, és keresnék valami jó bizniszt, ami nagyon sok pénzt hoz. De akár nyitnák valami bankot.

Szóval ilyen pénzes ember lennék.

Vennék nyaralót a karib-tengeren, vennék londonban egy lakást. Vennék egy jó sportkocsit (minden vágyam*_*)

Walesben száguldoznák rajta az utakon.

Akár szüntelenül dolgoznák, csak hogy ez teljesüljön.

Aztán meg majd élvezném a nyugodt, nyugdíjas napjaim.:)

Szóval én valami ilyesmire gondoltam.:)

Neketek milyen "terveitek" vannak?:)

2009. nov. 22. 16:03
1 2
 1/17 Sexylady ***** válasza:
74%
Én meg szeretném nyerni a lottót, vagy valahogy gyorsan sok pénzt keríteni, és egyfolytában koncertekre járnék, nagyjából tanulnom sem kéne, mert befektetném olyan üzletekbe, amik lassan, de biztosan kamatoznak, tehát pénzem később is lenne. Vennék egy házat Székesfehérváron, és Budapesten, meg pár külföldi nagyvárosban...:)
2009. nov. 22. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

:D jó tervek kedves kérdezö :) remélem teljesül:)

Nekem nincsenek ilyen nagy terveim csupán annyi , hogy remélem hogy a következö 5-6 évet is valami külföldi munkával sikerül eltölteni és 30 -31 éves koromra felépithetek egy saját házat , úgy ahogy bátyám tette :)

Hát kb ennyi :)

2009. nov. 22. 16:11
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
mindegy, csak el ebből az elátkozott országból, ahol maga az ördög lakik az elátkozott fattyaival.
2009. nov. 22. 16:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A lottó főnyereményre fáj a fogam :)

De amíg ez nem sikerül addig reálisabb a saját ház és gyerek.

2009. nov. 22. 16:16
 5/17 anonim ***** válasza:
Én szeretnék kijutni Angliába, az USA-ba, Spanyolországba, Olaszországba, Görögországba. Szeretnék sikeres és elismert lenni a munkámban amit majd választok. És persze egészséget a családnak, mindenkinek és Világbékét.
2009. nov. 22. 16:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék egy jó érettségit,aztán elmenni Pestre fősulira/egyetemre.Jókat bulizni,élni a nagyvárosi életet és persze tanulni:)

Aztán minden vágyam,hogy jól kifizetődő állásom legyen(közgázt tanulok,szóval ilyen téren).Egy kis lottó nyeremény sem jönne rosszul.

A lényeg,hogy annyi pénz legyen,hogy eltudjak menni a párommal majd egy csodálatos útra ketten.Hova mennék szívesen?

Los Angeles,Las Vegas,New York,Karib-szigetek,Peru,Madrid,London,Párizs,Róma,Nápoly,Berlin,

Lisszabon,Velence,Athén,Egyiptom,Kína,India,Japán,Sydny.

Az utazásnak kevésbé van köze már a realitáshoz,de ide mindenképpen elszeretnék menni:Los Angeles,Las Vegas,New York,Karib-szigetek,Párizs,Róma,Nápoly,Velence,Athén,Egyiptom,India,

Japán,Sydny.Így már van köze talán a realitáshoz is.

14,5/L(elsős középsulis.)

2009. nov. 22. 16:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem a ti vágyaitok is teljesülnek.:)

2. válaszolónak:

Jaja, jó terv, jó terv, de ki tudja, sikerül e valóra váltani. Nem épp egy lányhoz való vágyaim vannak.

Nekem inkább ilyen családcentrikusnak kéne lennem, akkor egyszerűbb lenne a dolgom.

Ebben a világban egy nő elég nehezen tud érvényesülni.://

De nem baj, majd megdolgozom a sikerért.:D (optimizmus:D)

2009. nov. 22. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
A világ összes szépségét, érdekességét meg akarom nézni, legyen mindig pénz, egészség, boldogság, meg segítenék a betegeken meg a kutatásokban (rák, AIDS)...
2009. nov. 22. 16:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos én szeretnék egy komoly és boldog párkapcsolatot, olyan fiút aki úgy szeret, amyilyen vagyok és ahogyan kinézek (:

Szeretném megtalálni a feladatomat,életcélomat, életutatmat

Szeretnék egy álommunkahelyet (: egy olyan munkát amit tiszta szívből szeretek csinálni

És majd egy boldog családot, max. 3 gyermeket és egy aranyos, takarok emeletes kertes házat, amilyet mondig szerettem volna

Én nem vágyom nagy dolgokra mint megnyerni a lottót vagy bautazni a világot , eljutni ide-oda, persze nem tagadom jó lenne, de nekem elsőorban amit felsoroltam az a legfontosabb

Remélem megkaoom a sorstól :)

25/L

2009. nov. 22. 17:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok az egészséget kihagytam! ez a legfontosabb
2009. nov. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!