Szerintetek egy "fantasy" könyvet, hogy kezdjek el? Néha leülök a gép elé de soha nem jut eszembe semmi!
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy egy lányról szól aki majd megmenti a világot,meg ilyenek, szóval lécci egy kicsi bekezdés írjatok nekem kérlek!2013. nov. 21. 17:16
1/2 cathilina válasza:
Írjuk meg a történeted elejét, vagy mit akarsz? Egyáltalán van már történeted azon kívül, hogy van valami lány (eddig név nélkül) aki megmenti a világot meg ilyenek? Ne írj könyvet valami minimális vázlat nélkül. Semmit nem tudunk a könyvedről, és ha már ennyire nem tudod elkezdeni, nem fogod tudni folytatni sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak leakartam rövidíteni de ha annyira akarod tessék itt van:van egy lány aki látott megmozdulni egy szobrot(neve:egyelőre gondolkozok) és nagyon rossz előérzete támadt, a barátja(lelki társa)(a lány egyépként sas szárnyas lény) (barátja:még nem tudom, de ő is természetfeletti) elküldi őt egy látóhoz(jövendőmondóhoz)aki csak annyit mond neki, hogy a világ a kezedben van.Naggyából ennyi lenne csak segítsetek elkezdeni lécci
(UI.:léccives kedves válaszokat írjatok+tanácsokat)
2013. nov. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!