Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek sincs kedvetek munkába/...

Nektek sincs kedvetek munkába/iskolába menni hétfőn?

Figyelt kérdés
Hogy szoktatok felkelni reggel? Nektek is sírhatnékotok van olyankor? Ezen a szürke hétvégén is olyan szomorú minden... aztán még majd most jön csak a tél. És a vasárnap estét mivel töltitek?
2013. nov. 2. 15:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem kivételesen van kedvem:D alig várom a hétfőt*-*
2013. nov. 2. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
arra ne gondoltál, hogy ne szürke legyen a hétvégéd?
2013. nov. 2. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én speciel örülök,hogy az ünnepet és a hétvégét is itthon tölthetem pihenéssel,nem rontom el a saját hangulatomat ilyen negatív gondolatokkal.Az idő és a sötétség sem változtat ezen,a lényeg,hogy ilyenkor feltöltekezhet az ember.Ilyenkor nem gondolok a munkára,eszembe sem jut.Amikor odakerülök persze,akkor kelletlenül ébredek és indulok el,mintha a fogamat húznák,mert utálok korán kelni.Viszont reggel egy kávé azért segít,és lendületet ad.
2013. nov. 2. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem holnap estig élni nincs kedvem - már negyedik napja nem találkoztam a párommal, és addig nem is fogok -, úgyhogy pont les.z.rom a hétfőt.
2013. nov. 2. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem a munkám én nem viszolygok a hétfőtől. Álalában alig várom már,hogy bemenjek. A párom szerint egyszer a munkám lesz a férjem. Bár elvagyok otthon is nem arról van szó. Bár ha elmegyek egy hét szabira akkor a vége felé már szenvedek, mennék dolgozni...
2013. nov. 2. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!