Hogy szoktatok felkelni reggel? Nektek is sírhatnékotok van olyankor? Ezen a szürke hétvégén is olyan szomorú minden... aztán még majd most jön csak a tél. És a vasárnap estét mivel töltitek?
Ha nincs hétfő akkor kedden lenne suli vagy munka és akkor meg azt utálnák... :)
A kérdésre válaszolva én örülök, hogy hétfőn kezdődik minden. Igen, egy kicsit tényleg szürke ez a hétvége, de hát halottak napja van, talán ennek így is kell lennie. De én pl vasárnap megyek vissza a koliba és akkor ott tanulok az este.
2013. nov. 2. 15:27
2/15 anonim válasza:
Én egész hétvégén dolgozom, és hétfőn is. Szerintem inkább örülj neki, hogy a hétvégét otthon töltheted!
2013. nov. 2. 15:28
3/15 anonim válasza:
De, igazából van, rosszul érzem magam, ha haszontalan vagyok. Reggel vagy frissen kelek, vagy rosszkedvűen, de mire beérek az iskolába rendben vagyok. Vasárnap este sejttant fogok tanulni.
2013. nov. 2. 15:28
4/15 anonim válasza:
De lenne, csak szabad vagyok hétfőn. Elég jól fizetnek, ezért mindig szívesen megyek dolgozni.
2013. nov. 2. 15:31
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nincs kedvem, de muszáj. Ami a felkelést illeti, r*hadt nagy fejfájással és eléggé mogorván. Sírhatnékom az nincs, csak legszívesebben mindent és mindenkit szétvernék aki, ami az utamba kerül (de aztán ez olyan 7-8 óra körül elmúlik). Vasárnap este meg Tv-zek egy kicsit aztán vagy olvasok, vagy zenét hallgatok.
2013. nov. 2. 15:31
6/15 anonim válasza:
Szerintem a szabad hétvégések vasárnap, főleg estefele igen nagy stresszbe vannak a hétfőtől, hogy újra kezdődik egy hét. Én is így vagyok, minden bajom van vasárnap.
Amíg változó volt a beosztásom, nem mindig hétvégén voltam szabad, sokkal jobban éreztem magam, és több mindent el tudtam hétköznap intézni.
2013. nov. 2. 15:40
7/15 anonim válasza:
Nekem lenne, ha találnék már valamilyen munkát... most annak is jobban örülnék, mint, hogy itthon üljek.
A vasárnapot film nézéssel, ebéd készítéssel és pihivel töltjük a Szerelmemmel.
2013. nov. 2. 15:48
8/15 anonim válasza:
Az ég egy adta világon semmi.... de muszáj... viszont még csak szombat! Nem gondolok rá... majd holnap este... ez az élet rendje és módja.
2013. nov. 2. 15:54
9/15 anonim válasza:
Hétfőn délutános vagyok, így sokáig alhatok, de ma még megyek éjszakára, na ehhez semmi kedvem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!