Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális az ha az állatokat...

Normális az ha az állatokat jobban szeretem mint az embereket?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 10:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
60%
NORMÁLIS ! Az állat nem önző,nem kétszínű,nem sunyi,nem ver át,nem használ ki...stb... magyarul minden olyan tulajdonság megvan benne,ami az emberből hiányzik! Nekünk kellene tőlük tanulni!
2010. júl. 29. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Teljessen normális.Persze,a családom és a barátok után.

én ha tudok,akkor mindig az erdobe megyek ki kozéjuk!

Utálom a társaságot,a bulikat,a mai fiatalságot..,hogy megynyugvást találjak,a TERMéSZETET választom!!!!

Assisi Szent Ferencet is végtelen boldogság toltotte el,amikor az állatokkal volt!!

Emberek nagyrésze-UTálatos!

állatok-Isten áldása,hogy szeretem oket,teljes szivembol!!!

2012. febr. 20. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Akik szerint ez normális,azoknak van gyermekük és akartak is? Köszönöm!
2012. jún. 12. 22:50
 14/14 anonim válasza:

Az állatokat nem szabad egy lapon emlegetni az emberekkel.Az emberek tudják mit tesznek míg az állatokat az ösztönük hajtja,nincs kifejlődve az agyuk olyan szinten mint az embernek.Az embernél gonoszabb teremtés nem létezik,mert kihasználják fejlettségüket,és az állatok kiszolgáltatottak lesznek nekik.

Magukhoz veszik a kiskutyát mondván de édes kiskutya,és mikor felnő a kutya már nem aranyos,gond lessz az etetése,a védő oltás stb...és kiviszik az erdőbe, láncra verve otthagyják had dögöljön meg éhen szomjan.

Ez így van,tapasztalatból tudom mert három kutyát is meg mentettem,a vonyításra lettem figyelmes amit napok óta hallottam az erdő felől.Kimentem megnézni,és három kutyát találtam az erdőben láncon csont soványan.Hívtam a rendőrséget,ők meg a sintéreket és elvitték őket,megjegyzem az egyik még kiskutya volt.

Inkább altassák el a sintérek őket,mindhogy ott szenvedjenek a fagyos erdőben láncra verve.

Nemi értem hogy lehetnek az emberek ennyire kegyetlenek,mások is hallhatták a kétségbeesett vonyítást,mégse tettek semmit.

Pár éve volt egy nem harapós kutyám,néha kiszökött az udvarból.Helyben dolgoztam a településünkön közmunkásként.Figyelmes lettem az erdőből keserves kínos hörgős vonyításra.Hazamentem és a kutyám nem volt otthon,nem jött haza még két nap után sem ezért kimentem az erdőbe szétnézni nem-e őt hallottam a minap.Megtaláltam egy fán lógva felakasztva,és szétverték a fejét!Pedig nem bántott soha senkit!

ENNYIT AZ EMBEREKRŐL!!!

2013. okt. 8. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!