Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok, és...

16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.

Figyelt kérdés
:S
2009. nov. 14. 22:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hallottam néha érdekes dolgokat a lakásban pl. vakarászás, volt 1 babám, amit ha meglöktél énekelni kezdett, senki sem ért hozzá, és naponta többször rázendített (és nem ment el kamion/busz az utcában, semmi olyasmi, ami esetleg megremegtethetné a lakást). Nekem az első dolgom az volt, hogy vettem tömjén füstölőt, és egy kisebb fehér gyertyát, a füstölőt hagytam végigégni, a gyertyával együtt. Nem baj, ha egész éjszaka ég a gyertya, csak tedd olyan helyre ahonnan biztosan nem veritek le, pl szekrény teteje. Nálunk sajnos makacsabb szellem/lélek volt, így ezt még másnap és harmadnap is meg kellett ismételni, de akkor már csak fehér teamécsest gyújtottunk. Napról napra nyugodott a helyzet hál' Istennek :). Azóta is ha van néha valami furcsa zaj, vagy olyan érzésem, mintha néznének, vagy nem lennék egyedül, csak elégetek egy tömjén füstölőt, és egy teamécsest, és megoldódik a probléma:) Neked is ezt tudom ajánlani, biztos segíteni fog. Füstölőt ezoterikus boltban vagy drogériában lehet venni. A gyertyának/mécsesnek pedig mindenképpen fehérnek kell lennie! Drukkolok, hogy megoldódjon a probléma:) Majd írd meg, hogy sikerült-e "kiűzni" a lelket!
2009. nov. 17. 19:20
 22/26 anonim ***** válasza:

19:20as válaszoló vagyok!

[link]

olvasgasd el ezeket a cikkeket, érdekesek!

18/L

2009. nov. 17. 19:24
 23/26 anonim ***** válasza:

19.20 neked egy olyan fajta bajod van, hogy paranoia. kaparászás lehet bármilyen állat, egér, bogár, sőr még szú is a fában, ami egy kis apró élősködő. a baba nem a szellemtől kezdett el dalolni, hanem az elektronika szarakodik vagy azért mert a játék régi, vagy mert csak szimplán szar. zseptelepes cuccokra (mint pl baba) ne fogd rá, hogy szellem mert úgy kapcsolnak be maguktól ahogy akarnak.

azért hiszed h a "kaparászások" megszűnnek a füstölő és a mécses miatt, mert azt akarod hinni. mert olvastad. mert már pszihés alapon működsz. ha elhitetik, hogy beteg vagyok, akkor beteg is leszek. ha elhiszed ezt a szarságot, akkor a mécses elégetése után autómatikusan nem hallasz semmit. holott a mécses előtt még abban is hangot hallasz amiben nincs is.

pszihés betegség. elfog múlni ha egy kicsit megpróbálod szkeptikusabban nézni a dolgokat.

2009. nov. 17. 19:55
 24/26 anonim ***** válasza:
19:20-as vagyok. Évek óta foglalkozom ilyen dolgokkal, eleinte én is szkeptikus voltam, de bizonyos dolgok megváltoztatták a látásmódomat. Nézd én ebben hiszek, te abban, ennyi. Nem állítom, hogy nekem van igazam, bár nagyon sok bizonyíték van a paranormális "dolgok" létezésére, (persze ennek 70-80%-a kamu), de ha te nem hiszel benne, tiszteletben tartom a véleményedet, tartsd te is tiszteletben az enyémet. Én csak egy alternatívát ajánlottam, ha nem hisz ezekben a dolgokban, az is rendben van, csak segíteni szerettem volna. Nem vagyok paranoiás, az egészen más, olvass utána:)
2009. nov. 17. 21:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Még mindíg 19:20as vagyok: a lakásban nincs élősködő ezt biztosan tudom, és a kaparászást nem csak én hallottam, ugyanis még voltak rajtam kívül a szobában. Egyébként több ilyen "észlelés" is volt nálunk sajnos. Természetfeletti dolgok igenis léteznek, abban igazad van, hogy előtte ki kell zárni a nem természetfelettieket is. Mellesleg nem vagyok egy hiszékeny ember, de mivel nem ismersz, ezt nem is tudhatod, így kérlek ne "süsd" ezt rám.

18/L

2009. nov. 17. 21:49
 26/26 anonim ***** válasza:

19.20-as, én meg az előbbi paranoiával vádoló vagyok.

Nem mondtam, hogy nem hiszek, igen is hiszek. :) tökéletesen hiszek, de a te általad felvázolt kaparászás és baba elég könnyedén megmagyarázható. Valószínű, hogy az nem paranormál jelenség amiket te hallottál. Remélem igazam van, ha tévednék elnézést.

De úgy vélem a hit ami téged arra késztet, hogy oda képzeld azt ami nincs ott. 18/F

2009. nov. 18. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!