16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.
19.20 neked egy olyan fajta bajod van, hogy paranoia. kaparászás lehet bármilyen állat, egér, bogár, sőr még szú is a fában, ami egy kis apró élősködő. a baba nem a szellemtől kezdett el dalolni, hanem az elektronika szarakodik vagy azért mert a játék régi, vagy mert csak szimplán szar. zseptelepes cuccokra (mint pl baba) ne fogd rá, hogy szellem mert úgy kapcsolnak be maguktól ahogy akarnak.
azért hiszed h a "kaparászások" megszűnnek a füstölő és a mécses miatt, mert azt akarod hinni. mert olvastad. mert már pszihés alapon működsz. ha elhitetik, hogy beteg vagyok, akkor beteg is leszek. ha elhiszed ezt a szarságot, akkor a mécses elégetése után autómatikusan nem hallasz semmit. holott a mécses előtt még abban is hangot hallasz amiben nincs is.
pszihés betegség. elfog múlni ha egy kicsit megpróbálod szkeptikusabban nézni a dolgokat.
Még mindíg 19:20as vagyok: a lakásban nincs élősködő ezt biztosan tudom, és a kaparászást nem csak én hallottam, ugyanis még voltak rajtam kívül a szobában. Egyébként több ilyen "észlelés" is volt nálunk sajnos. Természetfeletti dolgok igenis léteznek, abban igazad van, hogy előtte ki kell zárni a nem természetfelettieket is. Mellesleg nem vagyok egy hiszékeny ember, de mivel nem ismersz, ezt nem is tudhatod, így kérlek ne "süsd" ezt rám.
18/L
19.20-as, én meg az előbbi paranoiával vádoló vagyok.
Nem mondtam, hogy nem hiszek, igen is hiszek. :) tökéletesen hiszek, de a te általad felvázolt kaparászás és baba elég könnyedén megmagyarázható. Valószínű, hogy az nem paranormál jelenség amiket te hallottál. Remélem igazam van, ha tévednék elnézést.
De úgy vélem a hit ami téged arra késztet, hogy oda képzeld azt ami nincs ott. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!