Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok, és...

16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.

Figyelt kérdés
:S
2009. nov. 14. 22:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ne aggódj! először is biztos hogy semmi baj nem fog történni! elképzelhető hogy összefügg azzal ami korábban ott történt de ettől még nem fenyeget semmilyen veszély! ez a legfontosabb hogy ezt elhidd. másrészt próbálj (nagyon nehéz!) megbarátkozni a hangokkal és megkérni őket hogy menjenek el (már ha tényleg hiszel az ilyesmiben. én spec igen, és abban is hogy ha nem rettegsz hanem megnyugodsz és békésen elfogadod és magadban, komolyan koncentrálva megkéred hogy hagyjon nyugodtan aludni a hang akkor sikerülni fog! nyugodj meg! (és számolj be a fejleményekről:)
2009. nov. 14. 23:32
 12/26 anonim ***** válasza:
84%

téves.

nemrég néztem 1 horrorfilmet, amiben az volt, hogy hiába kérték a szellemet nem ment el, ugyanis kiderült h nem szellem hanem démon volt. minden este suttogott, dörömbölt, lépegetett a szobában. olyan is volt, hogy a csajt a lábánál fogva kirántotta az ágyból és elvonszolta magával, majd beleharapott 1 hatalmasat, a pasijának úgy kellett kiráncigálni a "valami" kezei közül. ez a valami láthatatlan. valamikor csak ül az ágy szélén és bámulja az 'áldozatot'. a film végén a csajt megszállta teljes mértékben, így le kellett lőni a csajt.

de reméljük ez a te esetedben nincs így.

2009. nov. 14. 23:38
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
16éves lány..... hozzám bármikor jöhetsz aludni :P a hugod hány éves?
2009. nov. 14. 23:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, olvasd el mégegyszer a kérdést te pedofil kocsog ;)
2009. nov. 14. 23:50
 15/26 anonim ***** válasza:
Mindig együtt aludjatok, úgy nem annyira félelmetes, bújjatok össze. :\
2009. nov. 15. 00:26
 16/26 anonim ***** válasza:

Huu én elég sok dolgot beképzelek magamnak..de ha a hugod halja akkor ott télleg gáz van..panelba laktok vagy kertes házba?

egyébként hozzám is jöhettek aludni..legalább lenne társaságom :)

13/l

2009. nov. 15. 00:42
 17/26 anonim ***** válasza:
én is szoktam hallni...néha még látni is de azt nem olyan sűrűn...jah és ezt komolyan mondom
2009. nov. 15. 08:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia! Nem kell félned, nem téged akar bántani, csak segítséget keres, el van veszve... A csikarásokból egyértelmuen látszódik! Valahogy vedd fel vele a kapcsolatot, ott ahol meghalt és segíts neki! Nem biztos, hogy beszélni fog hozzád, de figyeld a jeleket.

A mi házunk például egy olyan helyre épult, ahol a jó és a rossz harcol egymással. Minden nap láttunk és éreztunk ott ilyen dolgokat, néha fehéret láttunk, néha feketét.. Azóta már nem lakunk ott, az anyámmal eljottunk, de ott nem halt meg senki, tehát nem volt kinek segíteni.

Velem is tortént már, hogy csikarással és karcolással ébredtem, pedig tudom, hogy sehol nem csikarhattam meg magam, csak az álmomban. Nos, nem csak logikus magyarázat létezik.

2009. nov. 15. 11:10
 19/26 anonim ***** válasza:

23:50.

nem vagyok pedofil, 17vagyok.

2009. nov. 15. 11:52
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Egyébként kertes házban lakunk 3 emeletes 6 szobával.
2009. nov. 15. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!