16 éves lány vagyok, és folyton hangokat hallok a szobámban és reggel csikarásokkal ébredek. Mint ha valaki dúdolna vagy énekelne. A hugom is hallja 14 éves. Mit tegyek? Már elegünk van.
Figyelt kérdés
:S2009. nov. 14. 22:40
1/26 anonim válasza:
Bővebben valamit a hangokról? Ház környezetéről, múltjáról... nem házszámra vagyok kíváncsi
2/26 anonim válasza:
Talán ki kéne deríteni hogy mi az, nálam is vannak furcsa hangok, de mint kiderült csak madarak, bogarak a falban. Néha elég fura hangokat tudnak produkálni.
3/26 A kérdező kommentje:
Hát a háznak a múltja elég gáz :S mert itt volt régen az a híres gyilkosság hogy egy apa a kádba folytotta 6 éves kislányát nem is tudom hogy mertünk ide költözni mondjuk én ezt nemrég tudtam meg szóval.. de már nagyon félünk még nappal is meg mostanság meg sem szólalok suliba nem tudom valahogy nincs kedvem beszélgetni és ez azóta van hogy a hangokat hallom.Valahogy már csak a hugommal találom meg a közös hangot.
2009. nov. 14. 22:51
4/26 anonim válasza:
Hogyha azután kezdted el hallani őket, miután megtudtad a ház múltját, akkor csak beképzeled, és pszihés dolog. Ha már előtte is hallottad, az sucks :S meséld el szüleidnek.
5/26 A kérdező kommentje:
Már előtte is hallottam de nem tudtam mi lehet az és amikor megtudtam h mi volt előtte akkor esett le hogy na akkor ez lehet az.Éjszaka aludni se tudok inkább magam mellé fektetem a hugomat és össze bújva alszunk nagyon félünk!
2009. nov. 14. 23:11
6/26 anonim válasza:
kapcsoljátok be a cartoon networkot, hátha megy a szellemírtók sorozat. talán lelestek néhány jó tippet :D
7/26 A kérdező kommentje:
Már mondtuk egyébként anyáéknak de azt mondják hogy a sok horror film miatt beképzeljük magunknak... de hát miért szerintük én akarom hogy erre riadjak fel??????? szörnyű hogy nem hisznek nekünk!
2009. nov. 14. 23:12
8/26 anonim válasza:
Nyugi van ilyen. Elég valószínű h összefügg a múlt a mostani dolgokkal. Költözés mindent megold.
9/26 A kérdező kommentje:
Ezt is mondtam már anyáéknak de azt mondják hogy egy ilyen hülyeség miatt nem fognak elköltözni...
2009. nov. 14. 23:14
10/26 anonim válasza:
1, a horror film tényleg okozhat képzeletet. sőt. 98% h csak beképzelitek. az agy vicces dolgokat művel főleg sötétben. szerinted én még nem jártam így horror film után?
2, a költözés az esetek 50%ában nem old meg semmit, a "cucc" ugyan úgy megy át a következő házba... de nem hiszem h itt vmi paranormál dolog lenne, szimplán csak beképzeled. ne törődj vele 1xűen, és ne nézz több horrort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!