Ki volt ez a lány? Békéscsabán láttam ma reggel 7-kor.
Na szóval nagyban várom Benga barátomat de megakadt a szemem egy lányon. A gerendási buszról szállt le... amennyire rémlik:
Alacsony, egész világos szőke haja van ami duplán volt neki befonva, fekete szövetkabát... és Ő szállt le talán legelsőnek a buszról. Mivel nem túl sok ilyen nő volt a buszon remélem tudtok segíteni :D
Ki volt az a sárga motoros csóka, akit 2 éve júliusban láttam a keletinél az Aréna plázától kb 100 méterre?
Fehér bukó, terepszínű gatya, egy 3/4-es fekete felső, és arra révéve egy fehér póló volt.
Na?
Szerintem az egy sárga motoros csóka volt akit két évvel ezelőtt láttál a keletinél az Aréna plázától 100m-re. Ha jól emlékszem fehér bukósisakja volt terepszínű gatyája és fekete felsője amire hülye módon rávett egy fehér pólót... nem? :D
Biztos? Akkor tudsz képet küldeni nem? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!